Arestul la domiciliu = vernisaj

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ca să mai zici că nu avem premier de treabă, un boier în toată splendoarea... Ponta a dorit să scadă taxa pe valoarea adăugată la bere şi vin, adică să ne vadă beţi înainte de a termina el guvernarea. Din păcate, UE i-a dat peste mână prim-ministrului, aşa că băuturile foarte dragi românului n-au ajuns cu TVA-ul la 9 la sută, ci pe pantalonul bravului conducător. Să vă fie ruşine, băi europenilor, alături de cei dragi!

* Darius Vâlcov a ieşit din arestul preventiv pentru a se bucura de un pripon domestic. Va sta acasă, nici gunoiul nu-l va duce (cine naiba o va face, căci înţeles-am că nu mai trăieşte cu Lavinia Şandru?!) şi se va holba la ce i-a mai rămas prin casă: un Baba pitit prin tencuială, ceva... Vernisaj în toată regula, cam asta va înţelege fostul ministru prin arestul în propriul apartament.

* Senatul a adoptat proiectul de lege privind alegerile locale, însă trebuie să-şi dea cu părerea şi Camera Deputaţilor. În cazul în care legea va trece, şeful de Consiliu Judeţean nu va mai fi votat de la Şendreni la Munteni şi nici de la Oancea la Cuza Vodă, ci va fi ales exclusiv cu votul membrilor acestui for. Prin urmare, e foarte posibil să nu mai iasă Spiderman - la TV pare simpatic, iar omul de la ţară chiar se distra când îl vedea la ştirile de la ora 5 făcând catrene de prost gust pe seama păţaniilor de peste zi... E vopsit bine de tot gardul. Pe dinafară.

* Altfel, Spiderman ar trebui să lase proverbele pe bază de fuck, cum a reuşit să deraieze recent într-o emisiune de televiziune, şi să umple văgăunile din asfaltul judeţului. No, I don’t think that fuck is funny, Spidermane, ci chiar ţine de necesitate. Aidoma asfaltului care ar trebui să intre în locul maşinilor noastre prin craterele pe care le păstoreşti. Ce zici, te bagi? Nici aşa n-ar fi funny, ci must-have, Spidermane, pupa-ţi-aş spiritul liber şi inima de poet desăvârşit!

* Lacrimile şi isteriile Oanei Zăvoranu au costat fix 20.000 de euro. Cu bon fiscal. Lumea s-a uitat, audienţele au crescut, fie numele doamnei contabile (oricare ar fi ea) lăudat!


CITEŞTE ŞI: Antimolia merge la coafor

Citit 524 ori Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2015 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.