Tatiana Niculescu Bran-Moieciu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Românii vor putea intra mai uşor în Canada, a scris Ponta pe Facebook. Se relaxează vizele, mi-a şoptit un amic cu lexic auster, iar eu am înţeles vitele şi brusc mi-a fugit mintea la parlamentari. Şi, până la urmă, Ottawa chiar îmi sună a nutreţ...

* Şeful statului şi-a pierdut purtătorul de cuvânt, adică acel instrument pe care îl folosea tot mai rar. Abia acum, când îi pleacă oamenii din echipă, Iohannis începe să semene cu Băsescu.

* Tatiana Niculescu Bran, altfel o scriitoare apreciată, nu se potrivea cu postul de purtător de vorbe al lui Klaus. Ca stativ de microfon trebuie să fii rigid, să colaborezi pe bune cu presa, nu să scrii pe Facebook verzi şi uscate şi să faci uz de metaforă doar din An în Paştele Cailor. Or stimabila Tatiana, când trebuia să compună un comunicat, îşi punea întregul condei la treabă, îşi irosea talentul, pe bune. Şi avea şi nume lung pentru un sufleur. Chiar am auzit-o la coadă la întreţinere pe o duduie sofisticată că nu-i place purtătoarea de cuvânt Niculescu Bran-Moieciu pentru că ar avea un aer de cenaclu interzis fraierilor. Am întrebat-o dacă de Sus sau de Jos. Cum, ce? Moieciul. A rămas ca-n gară, deşi pe acolo nu trece trenul.

* Mi-e o frică soră cu morga să nu-i plece şi femeia de serviciu preşedintelui de la Cotroceni. Adică doamna care şterge praful şi care aranjează Constituţia în bibliotecă. Madam, răbdare şi tutun, va fi bine, bre!

* Alina Bica, extrasă de la zdup, a declarat că rămâne o femeie de succes, ce acuzaţiile ei! Iar Băsescu anunţă că vrea să-i înfigă o vizită, însă numai cu acordul soţului fostei şefe DIICOT. Traiane, dar de ce trebuie să ştie şi bărbat-su? Ai şi alte gânduri, te răzbuni pe Elena Udrea?

* Apropo de asta mică şi blondă. Mică, pentru că e puţin reţinută, nu din alte motive. Zic procurorii că, prin 2012, şi-ar fi cumpărat o poşetă de aproape 100.000 de dolari. Nu mă aşteptam să umble cu asemenea ieftinăciuni.

Citit 516 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Aprilie 2015 16:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.