Să-i fie telecomanda uşoară!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Iarăşi avem motiv de bucurie. Simona Halep s-a cocoţat pe poziţia a doua în clasamentul mondial al doamnelor care au ales racheta de tenis în detrimentul tigăii de teflon. Forehand. Fore, ce? Corect! E treaba constănţencei, n-avem nicio contribuţie, aşadar trebuie să lăsăm entuziasmul mai jos, mai pe mute. Doar Victor Ioniţă n-are voie s-o facă pe supăratul sau pe indiferentul. E ca şi ars dacă nu joacă aşa cum îi cântă Simonica.

* Se închide Money Channel, televiziune românească de lovele. Sau despre caşcaval. Nici n-avea ce căuta un asemenea post în ţara în care, dacă rămâi fără bani de pâine, schimbi iute parai. A fost doar un moft, s-a născut doar din snobism şi dispare pe cale naturală. Să-i fie telecomanda uşoară!

* Mugur Isărescu ar trebui să pună mătura în doliu după dispariţia canalului TV de parale. Nici nu-mi făceam alte griji. Un post care face politica banului are în România statutul unui canal pentru adulţi neconsolaţi: toată lumea ştie că există (sau exista, că deja i-a expirat licenţa), dar nimeni nu povesteşte că şi-ar fi clătit ochii p-acolo.

* Articolaşul publicat ieri în acest colţ de pagină a fost blestemat deoarece s-a lăsat cu un accident între două blindate americane şi o maşină a Poliţiei Militare Române. Fix pe drumul de centură al Galaţiului s-au pupat cele trei vehicule şi, fără să fi urmărit imagini, presupun că în coliziune a fost antrenat şi un Logan. Doar n-o să cred că poliţiştii militari se plimbau cu BMW-ul... Îi creşte cota maşinii aşa-zis naţionale, dar mă tem de o eventuală avalanşă de cereri dinspre est.

* Doi cimpanzei au fost declaraţi oficial persoane. Evenimentul a avut loc la New York. Este de aşteptat ca deputatul român Remus Cernea să se simtă ceva mai liniştit. N-ar fi de mirare să le ceară celor doi prietenia pe Facebook.

* Deputaţii vor fi chemaţi de acum înainte la şedinţe numai pe muzică de Bach, Mozart sau Enescu. Vali Vijelie are tot dreptul de a se considera discriminat.


CITEŞTE ŞI: Smârdan şi Bran

Citit 595 ori Ultima modificare Vineri, 24 Aprilie 2015 18:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.