Nichita care-şi spiona şi-n talpă iubita

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primarul de Iaşi e curat ca lacrima şefului Poliţiei Locale din dulcele târg, lacrimă izvorâtă în momentul în care individul l-a refuzat prima dată pe amorez. Nu, bre, io nu spionez pe nimeni, aşa trebuie să-i fi zis Nea Caschetă Second-Hand când i s-au trasat anumite sarcini. Ba o să te ţii de fundul iubitei mele, cred că i-a replicat Gică din Dealul Copoului, iar băieţii au bătut în cele din urmă palma. Au montat un GPS pe maşina amantei primarului, a fost dezvoltată o echipă de filaj şi, iată, întreaga poveste a devenit publică graţie procurorilor DNA. Ieşenii conduşi de 12 ani de acest Nichita au motive de satisfacţie:

1. România lucrului bine făcut nu-i decât un plagiat. În capitala Moldovei s-a depăşit de mult această etapă. Când ajungi să spionezi şi cu cine a mâncat dragostea ta la mâna a doua (şi dacă şi-a comandat salată sau varză sau ridichi), înseamnă că ai terminat toată treaba din oraş.

2. Ghiţă Nichita are o problemă cu numele, prezintă un început de poet. E drept, în diplomatul său de politician de vază purta mai mereu bagheta omului sensibil, însă apucase să-şi intabuleze sufletul. Nu se ştie când, probabil încă nu apăruseră aifoanele, altfel nu şi-ar fi premiat consoarta cu 25 de ani mai tânără cu un telefon-spion. Gică, Angry Birds i-ai băgat pe smartphone?

3. Revin la chestiunea care ţine de funcţionarii Serviciului pentru Evidenţa Populaţiei. Edilul din inima Moldovei o fi un urmaş al adevăratului Nichita, cel care, de asemenea, îşi dedicase existenţa iubitei. Marele poet îşi punea problema ca sărutul aplicat pe talpă să nu-i fie strivit. Ghiţă de la Iaşi, în schimb, se temea să nu-i fie călcat în picioare telefonul oferit cadou, altfel cum naiba s-o mai spioneze... Of, dragostea lui!

4. Ponta, băiatul ăla din fruntea Guvernului care s-a însurat din interes cu fata lui Ilie Sârbu (adicătelea, nu prea ştie ce-i aia dragoste), a declarat, ca orice chibiţ de rând, dacă e posibil ca un bărbat să fie arestat din cauză că şi-a spionat ibovnica. Victore, intelectualule, în basmul acesta siropos cu zmei luaţi din talcioc au fost atrase abuziv instituţii ale statului, bă!

Citit 1025 ori Ultima modificare Duminică, 03 Mai 2015 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.