Burkinezării

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Nişte unii din Burkina Faso ne-au răpit un compatriot şi-i cer Guvernului Ponta aşezarea grabnică la masa negocierilor. Ai noştri, din păcate, nu prea ştiu să negocieze, ei zic sărut mâna, nenea, nu mai daţi că ne-am făcut copii cuminţi! Dacă pocneşte FMI-ul din deget, alde miniştrii lui Viorel fac entorsă, aşadar e nevoie de un brainstorming. Până la urmă, l-am putea trimite pe Orlando de la Finanţe: ăla se duce şi cu băiatul care livrează pizza. Or fi mâncat burkinabezii, n-or fi băgat nimic la ghiozdan... Măcar arătăm că nu suntem scârţari. Apoi, dacă-l eliberează pe român, ar merge şi un impozit pe deţinere ilegală de persoane fizice.

* Numai pe însuşi Ponta să nu-l trimitem la discuţii. Copilotul ar fi în stare să le fure ălora şi pistoalele.

* Independent de voinţa subsemnatului, revin la Orlando, ministrul-ciubuc. Omul crede că impozitarea bacşişului a fost o experienţă, nu un eşec, cu toate că tâmpenia a rezistat doar vreo două zile. Şi eu m-aş putea considera marfă de pe drumul de centură, dar nu ştiu să vorbesc aşa de frumos.

* În fiecare zi de miercuri, inspectorii ANAF le vor răspunde contribuabililor pe Facebook. Excelent, de când aştept să-i întreb ce va face Barcelona cu Juventus în finala Ligii Campionilor... Şi dacă iese egal, bre inspectorilor?

* Bill Gates, fondatorul Microsoft, declară că Internetul face ca salariile de acum să valoreze mai mult decât în trecut. Normal, pot depune mărturie în primul rând băieţii care desfăşoară activităţi legale de videochat.

* Conform unui sondaj de ultimă oră, românii au mare încredere în Armată, SRI şi în alte instituţii mai mult sau mai puţin importante. De ce şi-ar pune o aşa mare nădejde în Armată? Răspunsul e simplu, dragii mei: dacă nu crezi în ăia care vin şi-ţi scot apa din casă, la inundaţii, în timp ce tu te sprijini într-o sticlă la jumătate, atunci în cine? Românul, tot chibzuit, aşa cum l-a lăsat mama natură.        

Citit 729 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2015 15:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.