Victore, trăi-ţi-ar!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Alocaţiile se dublează pentru toţi copiii. Uraaa! Deci şi pentru urmaşii lui Victor Ponta... Oare şi Copilul Minune va încasa 84 de lei începând de luna viitoare sau de când va intra legea în vigoare?

* Apropo de acel Copil celebru. Un alt manelist, Salam, rage prin maşini puternice la orice oră din zi şi din noapte. Nu l-aş fi recunoscut, dar mi-a atras atenţia un vecin, încântat de nu-ştiu-care şlagăr. Iote, o bagă Salam p-aia nouă!, m-a avertizat insul din neibărhud şi, pentru o secundă, am crezut că manelarul a fost răpit de careva şi expectorează live din Merţan. Sau Audiu’ bengos.

* Ponta - dacă tot l-am pomenit, merg cu el până în pânzele albe - i-a făcut proşti pe ziariştii care au scris că noua şefă a Ministerului Dezvoltării este fina lui Liviu Dragnea, mustăciosul care a scăpat cu un an fără executare în dosarul Referendumul (îmi doresc a fi contrazis de ultima instanţă). Victoraş zice că madam Sevil Shhadeh, ministresa cu nume imposibil, ar fi musulmană şi, implicit, nu poate fi cununată de un ortodox ca Livişor. Vai, ce descoperire, Ponto, aproape că ne-ai redus - pe noi, ăştia proşti, boi, idioţi şi, de dragul redundanţei, tâmpiţi - la tăcere! Dragnea i-a fost doar martor la cununia civilă, însă mi-e greu a crede că pe la mesele de douăsprezece persoane din zilele de sărbătoare îi zice aia băi, martore, şi nu naşule.

* Trupa de cântat cu gura în microfon şi chitări alegorice, Voltaj i se zice, s-a calificat în finala unei competiţii tot mai desuete. Întrecerea care a dat-o umanităţii pe femeia cu barbă de vamaiot a avut marea şansă de a fi câştigată anul acesta de o formaţie din Finlanda doldora de prescripţii medicale. Băieţii acestui grup suferă de maladii incurabile şi, în ciuda handicapului, au fost trimişi la cumetria Eurovision 2015. Unfortunately, băieţii cu retard - înţeleg că cei mai mulţi dintre ei au această insurmontabilă problemă - au ratat intrarea în ultimul act. Fanii trupeţilor finlandezi au protestat pe Internet: băieţii cu handicap mintal au dat tot ce au putut! OK, este absolut admirabil că şi-au depăşit limitele, însă nu înţeleg de ce asta ar fi trebuit să le garanteze şi titlul de campioni. Doar pentru că nu trebuie să discriminăm? Vă rog, lăsaţi!        

Citit 599 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Mai 2015 17:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.