Profu’ de la Antip(l)ozi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Persoanele cu datorii mai mari de 15.000 de lei (se înţelege că doar printr-un credit bancar te poţi lipi la atâtea bube, iar dacă nu, să mă iertaţi, domnule Ţiriac, că am manifestat un asemenea tupeu!) au acum marea şansă de a intra în procedură de insolvenţă. Carevasăzică, pentru o perioadă cochetezi cu perspectiva falimentului pe persoană fizică, vorba unui primar de sector puţin priponit. Plusuri, minusuri, naiba ştie cum va fi, dar măcar te poţi scuza acasă, în caz că vei fi văzut pe stradă cu o blondă nemaipomenită, că ai ieşit la o discuţie cu administratorul judiciar. Cu girantul, dragă, aşa cum ne inoculează calupurile publicitare de la televizor.

* Klaus Iohannis, tip care adoră plimbările, a fost prezent la aniversarea liberalilor şi, printre alte politeţuri, le-a spus că-i aşteaptă la guvernare. No, dar nu-i aşa grabă, ar fi putut adăuga în stilu-i care deja devine brand. Aşadar, poate prin 2026 ne vom trezi şi cu alde Gorghiu pe la butoane. Ştiu, m-am pripit, poate prin 2042, să se mai nască vreun Brătianu, ceva...

* Fostul preşedinte Băsescu se plânge că în locuinţa din strada Gogol i se scurge apă din plafon. Măcar de-ar fi fost cu gheaţă, direct în pahar. Când e să ai ghinion, un strop de uischean nu-ţi pică din tavan.

* Universitatea Bucureşti urmează să-i ofere titlul de Doctor Honoris Causa unui australian dubios, Peter Singer, cunoscut drept cel mai mare filosof în viaţă şi supranumit Profesorul Moarte. Drăguţul acesta este un susţinător al infanticidului, pedofiliei, sodomiei, sadomasochismului şi zoofiliei. Îţi trebuie şapte reîncarnări ca să ai timp să te gândeşti la atâtea obiecte de studiu, să le aprofundezi şi apoi să vii la tribună pentru a-ţi susţine tezele. Domnul profesor consideră, printre altele (e vorba de salata deja enumerată), că poţi să sari peste cina romantică acordată oiţei din bătătură dacă nu-i provoci niciun rău bietei dobitoace. În caz că găina nu afişează măcar un baner pe care să scrie cu litere de-o şchioapă că i-ai lezat amorul, ai avea voie, consideră descreieratul de pe continentul Cangurului Răsare, să consumi momente intime cu ea. Hai că merită distincţia, dă-l naibii, n-a muncit degeaba, golanul!        

Citit 671 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2015 15:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.