Alinuţa Sadica de la PNL

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Weekendul a fost mai cultural ca niciodată. Preşedintele Iohannis a lansat încă un almanah, Primul Pas, deşi mă aşteptam la alt titlu după ce prima sa operă s-a numit Pas cu Pas, iar Adriana Săftoiu, fostă consilieră a lui Băsescu, se laudă cu o apariţie editorială neaşteptată - un soi de iată ce se întâmpla pe la Cotroceni, atunci când eu lucram acolo şi luam lecitină ca să nu uit vreo fază cu Traian şi Elena Udrea. Adriana, poze ai băgat? Altfel, mai bine iau somniferul al II-lea semnat de Klaus.

* Alina Gorghiu declară că PNL nu are pregătit un guvern din umbră, dar susţine că liberalii deţin resurse pentru trei cabinete. Vai, lăsaţi, domnişoară, o să ne mai luăm România înapoi când o zbura mustaţa lui Liviu Dragnea! Fata poate fi poreclită Alinuţa Sadica, pare mai calmă decât şeful statului. Oare ce-or mânca ăştia?

* Ş-apoi, nu e bine, vine vara şi tu nu pregăteşti nimic la umbră? Măcar un Executiv din hamac, ceva... Vă bate soarele în cap, Orbane, o să faceţi insolaţie politică, Buldogule! Deşi, matale ai alte griji, trebuie să-i duci pachet lu’ ăla micu de-o ţine pe fie-ta.

* O fostă mare tenismenă a spus că o iubeşte pe constănţeanca Simona Halep. Nu, chiar nu e vorba despre Martina Navratilova. Şi, da, ar fi fost o problemă să... Martina e liniştită la casa ei, e însurată.

* Statul Islamic anunţă că a strâns destui bani pentru a cumpăra o bombă nucleară. Sau bomba nucleară, habar n-am dacă are gen au ba. Parcă vezi că şi noi avem aşa ceva pe OLX... Cam aşa ar putea suna anunţul: Deţin bombă nucleară, stare excepţională, puţin prăfuită şi miroase a mucegai, carte tehnică şi toate cele. Exclus aventurierii, nu faceţi glume proaste, nu răspund la bipuri! A se utiliza o singură dată, nu insistaţi!

* Un medic italian anunţă că transplantul de cap va fi posibil peste nu-ştiu-câţi ani şi va costa vreo zece milioane de dolari. Ah, era să uit - şi va dura cam două zile. Eligibili vor fi cei care se lamentează că, din cauza grijilor, nu-şi mai văd tigva.

Citit 840 ori Ultima modificare Luni, 25 Mai 2015 16:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.