Platfus captivus

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Ponta s-a accidentat într-un meci amical de baschet. Îl doare piciorul stâng, iar medicii îi recomandă doar deplasări scurte, la pas. Poate că acum îi va păsa cu adevărat de talpa ţării...

* Boala de care suferă guvernarea victor-pontiană, după incidentul de sub panou, se numeşte platfus captivus.

* Ciudat. Preşedintele României lansează cărţi despre paşi, în vreme ce premierul aceleiaşi ţări nu prea mai are voie să-i facă. O perioadă, nu vă temeţi.

* La următoarele negocieri cu FMI-ul, mersul şontâc-şontâc al lui Victoraş va face cât o mie de solicitări. Da, mocangiilor, am înţeles, iar vă daţi loviţi, ar putea suna replica famaioţilor.

* Dan Şova şi-a dat demisia din Senat. Oare va fi salvat încă o dată de senatoarea cu urechi de măgar şi apucături aşişderea?

* Băsescu, fost şef de stat, va fi cercetat pentru o cauză petrecută în 2007, şi anume momentul în care i-a furat telefonul unei ziariste de la Antena 1. E celebrul dosar Ţigancă Împuţită, care va ţine de cald în absenţa unor speţe solide, cum ar fi Flota Prăfuită sau Casa (din Mihăileanu) Şmenuită.

* Un cântăreţ de muzică populară a fost ridicat de mascaţi pentru viol şi trafic de persoane. Şi doar am zis - mă repet, îmi asum acest viciu - că ăştia echipaţi în ie şi iţari sunt periculoşi. Alde Angelica şi Niculina Stoican, sper că vă sunt familiare aceste substantive proprii, se ocupau cu trafic de arme... Cel puţin aşa scria presa acum un deceniu. Tot mai bine e să fii rocker, măcar lumea n-are alte aştepări de la matale.

* Supermarketurile din întreaga lume ar putea fi obligate să doneze alimentele nevândute. Păi, nu înţeleg, s-au terminat proviziile de otravă sau cum? Ce naiba să faci cu pateul necomercializat la timp, doar produsele de acest gen sunt perisabile, se strică în câteva zile. Mă iertaţi pentru această glumă proastă. Ştiu, la televizor se spune că pateurile nu-ştiu-care-şi-nici-nu-contează sunt fabricate după reţete vechi de acum 30 de ani. Desigur, dar nu e cazul.

Citit 936 ori Ultima modificare Marți, 26 Mai 2015 15:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.