Ameninţările ghiaurului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Găbiţă de la Guvern nu doreşte să fie apelat premier, ştie şi el că rădăcinile Executivului s-ar afla pe un spital ponosit din Turcia... Oprea le-a sugerat deja colegilor de cabinet că poate fi strigat doar Domnule General. Vorba aia, nu-i chiar aşa de uşor să joci toată viaţa table la umbra magaziei de echipament militar...

* Ponta s-a stricat la intestine cu preşedintele plimbăreţ. Nu i-a picat bine că nominalizatul pentru şefia SIE se numeşte Mihai Răzvan Ungureanu, motiv pentru care a declarat că Iohannis a început să nu mai pună preţ pe cuvântul dat. Mai mult, ghiaurul de la umbra Înaltei Porţi ameninţă că va veni acasă mai devreme decât anticipase - cred că nu pentru Klaus ar trebui să fie un pericol, ci pentru Daciana.

* Soacra Flavia vine cu precizări: nu 670 de milioane de euro i-ar fi dat fetei sale, ci 60.000 de coco, adicătelea o sumă de nimic, un rest de pâine. Doamnă, nu vă supăraţi, din restul de 669.940.000 mă puteţi împrumuta cu ceva?

* Aleşii (Doamne, ce noţiune idioată!) vor pensii speciale şi pentru angajaţii din Parlament, la o săptămână şi ceva după ce şi-au votat retribuţii la fel de minunate pentru propriile burţi. Deputatul Anghel Stanciu, un fel de mascotă a acestor nenorociri (mă simt nevoit să explic încă o dată - îţi votezi extrabeneficii abia după ce te-ai asigurat că toate categoriile sociale din ţară au fost puse cumva la adăpost), a scos pe guşă următoarea gogoriţă: „Trebuie să votăm pentru un corp profesional de elită, care nu vine să se califice la locul de muncă.” What the f...? Acest Stanciu, înţeleg, consideră că medicii, profesorii şi ceilalţi profesionişti ai patriei (căci încă mai există destui între Halmeu şi Vama Veche) îşi dau întâi corijenţa la birou, fie că pupitru înseamnă cutia toracică a pacientului sau cutia craniană a elevului. Huo!

* Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a fost extras de la beciul domnesc şi a devenit irecognoscibil. Tras la faţă, nefrecventat de frizer şi mai coroiat în zona olfactivă, cu sacoul atârnând pe domnia sa... Aşa ni se duc brandurile, bre.

Citit 795 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2015 17:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.