SRS, armată la TR

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* În ziua publicării notelor de la Evaluarea Naţională, doamna Niculescu-Mizil (pentru ibovnicul său băgat puţin la zdup, Oana) a declarat că Marian Vanghelie este un om uman. Prin urmare, edilul-pe-persoană-fizică nu se trage din maimuţă... Darwine, ce ştiai tu, bă? În cazul primarului de sector bucureştean ai dat un mare chix.

* Brăila are cea mai bună recoltă de note din ţară la evaluarea de la terminarea gimnaziului. Ieri după-amiază, în timp ce mă jucam în acest colţ de pagină, nu apăruse nicio raportare din partea Inspectoratului Judeţean Şcolar Galaţi. Totuşi, la bancuri cu brăileni nu ne întrece nimeni!

* Sorin Roşca Stănescu, la un moment dat senator liberal, s-a liberat, a terminat stagiul militar la termen redus. Cum, a făcut pârnaie? Fiţi serioşi, când stai doar opt luni după gratii - şi într-un dosar serios, nu glumă! - nu se cheamă că ai fost condamnat. A stat şi el departe de nevastă, n-a mai dus gunoiul o vreme.

* Dacă soţia lui SRS ar fi rămas însărcinată la plecarea jupânului înspre mititica, acum Sorinache s-ar fi dus direct la maternitate cu un buchet de flori. Ce frumos, cât romantism!

* Pompierii din Galaţi s-au trezit cu apometre pe hidranţi. Nu e o glumă proastă, ba e, dar nu avem de-a face cu o invenţie îmbrăcată în stupida precizare „acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare”. Galaţiul, port la Dunăre, e spălat şi de alte ape, Siret, Prut, Brateş, Cătuşa, însă din cauza unei legi cretine (băieţii din Parlament îşi votează pensii speciale, îi doare în rotulă de legislaţia republicii) va contoriza jeturile de apă aruncate peste incendii. Ar mai fi nevoie de niscaiva pături, vorba aia, nu strici lichidul pe o panaramă de casă înghiţită de flăcări...

* Poetul Mircea Dinescu a încasat 5.000 de euro pentru fiecare emisiune duminicală produsă la TVR, societate aproape falimentară, însă preşedintele ei, Stelian Tănase, tot cere bani de la stat, eventual majorarea taxei TV. Nea Stelule, cere-i lui Dinescu să mai scurteze emisiunea aia şi, ca prin minune, se va şi micşora cheta publică.

Citit 1162 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2015 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.