Nu vă mai grăbiţi, dragă!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* America a decis ca Johnny şi George să poată întemeia o familie, de fapt să trăiască împreună până când o doamnă îi va despărţi (tocmai noţiunea de familie le stă unora în gât, dar e prea mult de filosofat). Nu vă temeţi, nu-i vorba despre vreo heterosexuală nemernică, duduia înzestrată cu coasa se declară virgină.

* Ai noştri, mă refer la românaşii care habar n-au pe ce planetă trăiesc, s-au grăbit să serbeze votul de peste Atlantic – şi-au modificat fotografia de profil de pe Facebook, punând-o într-un curcubeu graţie unor opţiuni tehnice de ultimă oră. Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare, o pregătise de multă vreme... Cu o zi înaintea deciziei istorice de la americani fusese Ziua Drapelului, iar tricolorul a fost scos cu mândrie doar prin Harghita şi Covasna, acolo unde avem falsa impresie că „bozgorii” sunt cei mai răi oameni de pe planetă. De asemenea, noi, alde Vasile şi Gigel, n-am mai fost pe la un cabinet medical să aflăm dacă în continuare coabităm cu sănătatea sau am rămas în viaţă mulţumită inerţiei. În schimb, ne-am umflat în tricoul cu burtă că la ei copilul va avea doi taţi şi nicio mamă denaturată. Sau invers, două mămici şi nici măcar un papa beţiv care ajunge acasă numai după doişpe noaptea.

* La noi, încă există riscul de a rămâne fără apă rece la robinet deoarece Ionică (este doar un exemplu, cunosc destui Ioni responsabili!) nu-şi achită facturile la timp, legea fiind absurdă, abuzivă pentru bun-platnici, dar ni se măreşte cutia toracică de bucurie că în toate statele SUA e posibil mariajul dintre Kelly şi Jenny. E treaba lor, haideţi să revenim (de parcă am fi fost vreodată cu picioarele pe pământ) la oile noastre heterosexuale! Fireşte, persoanele care fac parte din comunitatea sugerată se pot bucura, însă mi-aş dori s-o facă silenţios, fără marşuri de stradă. Nu de alta, dar, din cauza gropilor din asfalt, le-ar sări smalţul...

* Fix în ziua în care s-a dat liber dincolo (nu, din păcate, nu viza a fost ridicată), fostul primar nemţean Pinalti a decis să divorţeze. Bre, dar grăbit mai eşti!        

Citit 778 ori Ultima modificare Duminică, 28 Iunie 2015 14:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.