Instalatorul Dacianei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Se aude că Victoraş ar reveni în ţară duminică, adică poimâine. Mă tem ca ultima care va afla treaba asta să nu fie tocmai tânăra domniţă Daciana. Ar fi păcat.

* De când e plecat premierul (să tot fi trecut nişte săptămâni), mi-e greu să cred că n-a picat ceva în vastul apartament pe care îl împarte cu doamna europarlamentar – o broască, ceva, o ţeavă de la baie, vasul de toaletă etc. Oare cine şi-a băgat nasul să le repare, o fi fost chemat instalatorul?

* Vorba unei colege din media, bă, la câţi paparazzi a crescut ţara asta, nici măcar unul nu şi-a târât ţurloiaele în Turcia ca să-l surprindă la refacere pe întâiul pansat al patriei. Biletul până la Istanbul nu-i mare şmecherie, başca există varianta terestră, făcând eventual o escală în Albena pentru plajă. Ar fi ajuns la destinaţie, ar fi tras câteva cadre şi ne-am fi clătit şi noi, proştii de rând, ochii cu Ponta în pijamale pe aparatele de refăcut genunchi şi alte oase. I-am dat următorul răspuns amicei: draga mea, dacă posesorii de tunuri cu blitz ar părăsi România şi pentru 24 de ore, cine naiba s-ar mai holba după silicoanele Biancăi Drăguşanu? S-ar simţi fata stingheră în propria casă, ceea ce mi se pare absurd.

* De teama compatrioţilor, Simona Halep evită întoarcerea acasă. Nu ştiu de ce situaţia celebrei jucătoare de tenis seamănă cu a unui şef de Guvern...

* Preşedintele demisionar al FIFA (Federaţia Internaţională de Fotbal, pentru neiniţiaţi), Sepp Blatter, anunţă că va intra în Rai. Habar n-am dacă a primit viza pentru Eden, prea vorbeşte cu emfază, dar este posibil să-i scape un amănunt important: în perioadele în care Iadul intră în renovare, oamenii sunt mutaţi cu chirie în Rai, aşa că acest Blatter, acuzat de multe nenorociri pe bază de ochiul diavolului, nu va face mulţi purici pe lângă Sf. Petru. Şi subsemnatul a stat la diverse hoteluri de patru sau cinci stele, dar a revenit în cartier, acolo unde apa rece poate să fie livrată cu program.        

Citit 775 ori Ultima modificare Joi, 02 Iulie 2015 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.