Good morninganakis!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* N-am habar de greacă, aş fi învăţat-o pe rupte dacă mi-ar fi picat în şcoală, mă bucur în schimb că n-am fost obligat să frecventez orele de rusă... Astăzi, fără să bănuiesc ce s-a întâmplat la referendumul lui Tsipras, spun fără pic de jenă: am îmbulinatulous (nici măcar Varoufakis nu-mi poate spune unde se plantează cratima; pe Socrate nu-mi permit să-l deranjez)! Şmecheria din titlu e, de asemenea, o găselniţă menită să trateze momentul. Cu seninătate, dar îl scoate din rând. Genul programului: drahmă.

* Am un amic care şi-a rezervat biletele de vară pe o insulă pierdută în încă impresionanta Grecie. Se laudă că o noapte de cazare e floare la ureche, mâncărica şi-o va procura de la supermarket (are chicinetă în bungalou), iar marea problemă ar fi transportul - până pe palma de pământ la care ai acces cu feribotul umpli câteva rezervoare de benzină. Ah, şi e musai să traversezi Bulgărica (dacă Mircea Badea şi epigonii săi mi-au diminutivat România, eu de ce nu mi-aş permite să-i iau în răspăr pe vecinii de la sud?). Iar bulgăreii au aflat că adepţii lui Mămăligă au cash-ul pe ei, căci infarctul de card e o maladie incurabilă. Abia aştept să-l întreb p-al meu tovarăş dacă, după referendumul organizat de Alexis, mai calcă pe la Ruse în gios. Du-te, frate, în Maldive, acolo râul şi ramul poartă un singur nume: all-inclusive.

* Unii de la un site de informaţii, băieţi cu mobilierul de pe umeri serios avariat, au titrat zilele trecute: Veste bună pentru Simona Halep - o mare favorită a fost eliminată din turneul de la Wimbledon! Românească, adicătelea, d-aia care nu mai merită niciun comentariu: ce rost are să tragi tu la unghie dacă vecinul deja îi face caprei de 40 de zile? Halep, la ce joc rahitic prezintă, ar fi luat-o şi de la Monica Niculescu, aşa că singurele ştiri pozitive îi pot veni de la meteo. Urmează o săptămână de caniculă, dar Halep nu va profita, se fereşte de ţara de ciumaţi care şi-au permis să-i critice sincopele. Aşa e, nu te merităm, Simo, pentru noi joacă TVA-ul de 19 la sută, nu fetiţa care bătea mingea în pereţii de chirpici ai bunicii.

Citit 899 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iulie 2015 15:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.