Rămânem fără burlaci de succes

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Valerică Zgonea s-a însurat zilele trecute. A făcut-o pentru a doua oară, şi mă refer la actul de a fi iarăşi soţ în acte... OK, o fi umblat şi cu cearşaful pe tigvă, încercând să-şi impresioneze noua aleasă cu poziţia fantomei, dar nu asta ne interesează. UE şi cei care o promovează pe toate gardurile ne sugerează să fim toleranţi, să nu ne intereseze ce se întâmplă pe dormeza cetăţeanului. S-a dat şi Zgonea, iar rămâne ţara fără burlaci de succes.

* Excelent demersul jurnaliştilor de la ziare.com, care au săpat după prodigioasa activitate de parlamentar a lui Sebi Ghiţă. Mâhnit nevoie mare că nu i se mai dă voie în Casa Poporului, procurorii DNA încercând să-i blocheze accesul, Sebi a pus mâna pe pix şi a însăilat compuneri cu pretenţii de scrisori, petiţii, cereri, plângeri etc. Pe site-ul Camerei Deputaţilor, organizatorul de baschet de la Ploieşti a strâns aproape un minut de activitate, mai exact 59 de secunde. Dintre acestea, 31 au fost alocate jurământului depus pe 20 decembrie 2012, aşadar nimeni nu-i perfect, vorba domnişoarei Simona Halep.

* Cumătriţa care l-a stors şi de bani pe primarul ieşean Gigi Nichita şi-a dat demisia din instituţia aflată la umbra Teiului lui Eminescu. Adina Samson - ce nume de firmă de transport extern are! - a declarat că este îngrozită de eventualitatea crescută ca Gheorghiţă să revină în funcţie. Vai di mini, fatî, şi te-i mai spăriet, fa! Câtă vreme a trăit cu cvasipensionarul pesedist (mai mult, am înţeles că Adina, fată cinstită, era fana lui Băsescu), Samsonoaica nu s-a mai speriat, deşi ar fi avut câteva motive serioase:

1. Să nu-i întârzie cu orele materia sangvină în calea spre veioză. Nu snoabei, ci lui Gigel, iertată-mi fie construcţia lexicală.

2. Să nu-i plece prea repede, vorba aia, că doar are o vârstă şi o grămadă de griji pe cap, doar vorbim despre un primar de municipiu important.

3. E de presupus că n-a ajuns în funcţia ocupată până mai ieri doar pe competenţe. Sau, mă rog, din punct de vedere estetic corespunde, nu pot fi mitocan până la capăt.

Citit 988 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.