Boala pe justiţie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Se va opera din nou, dar nu va schimba clinica. Ponta anunţă că este aproape de o intervenţie chirurgicală cu repetiţie în Turcia. Iar dacă va pleca, ne-am prins, interimar va fi tot Gabi Oprea. În eventualitatea în care va intra la cuţit şi a treia oară, Victor Viorel se va pensiona pe caz de boală. Boală pe justiţie.

* Premierul lui genunchi beteag crede că Iohannis, dacă n-ar fi ieşit preşedintele României, ar fi fost declarat incompatibil. Păi, la fel s-a întâmplat cu şeful Guvernului, deci gura păcătosului adevăr grăieşte. Acum, pe bune, Victore, ne mai ţii mult, mă? Ştiu, nu-i obligatoriu să răspunzi, deoarece nu eşti din localitate.

* Meteorologii au un dinte împotriva barbecue-ului nostru. Cu toate că aşteptăm însetaţi finalul de săptămână pentru un grătar la iarbă verde, ni se oferă un cod portocaliu de caniculă, aşa cum n-am mai avut de câţiva ani. Îmi este tot mai clar că suntem urmăriţi - cineva acolo sus ne iubeşte şi ne cam forţează să mâncăm sănătos.

* La singurul ştrand din Tg. Mureş, prin mulţimea de iubitori de bălăceală, a fost filmat un ghemotoc de excremente plutind de ca şi cum acolo s-ar fi născut. E posibil ca acolo să fi văzut lumina zilei, iar specialiştii de la direcţia de sănătate avertizează că, într-o companie atât de selectă, te poţi îmbolnăvi cât ai zice vidanjă. Concluzii pe cale de a deveni pertinente:

1. Ar trebui să ne bucurăm că mai există oameni în ţară care-şi permit bolul alimentar. De aici şi rezultatul care făcea pluta printre costumele de baie ale târgmureşenilor.

2. Vedeţi ce bine e să nu ai un ştrand în aer liber? Galaţiul se poate lăuda numai cu baia comunală. Acolo e mai greu să evadeze o asemenea bucurie.

* Ducu Bertzi, un trubadur iubit de popor, este suspectat de abuz în serviciu într-un dosar al preşedintelui PMP Eugen Tomac. Este ca şi cum i-ai include pe Tom şi Jerry în grupul violatorilor liberi de la Vaslui. Fuego, tu te simţi mai bine, domnule?

Citit 620 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2015 15:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.