Un mic leşin

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Până şi cea mai puternică femeie a lumii poate şubrezi. Angela Merkel a leşinat puţin la Festivalul Wagner, însă presa germană nu s-a grăbit să ofere detalii, n-a prezentat poze cu madam cancelarul în genunchi şi nici vreun Măruţă de-ai lor n-a luat-o prin videotelefon ca să aflăm detalii PICANTE. Nici măcar informaţii ulterioare despre starea de sănătate a Angelicăi n-au apărut, probabil că cel care a dat de ştire că influentei bunicuţe i s-a făcut rău deja a rămas fără slujbă. La noi, să fi căzut Iohannis... Doamne, ar fi înflorit wowbiz şi celelalte jivine media: Vezi AICI cât de mult s-a lungit pe asfalt primul om al statului. N-ai fi visat niciodată, râzi de mori! Accesează-ne acum şi spune-le şi prietenilor. Este faza anului!

* Cu scuzele de rigoare că mi-am prezentat aptitudinile de microb de toaletă care dă cu degetele în tastatura unor asemenea publicaţii, trec la ştirea conform căreia Emil Boc, primar de Cluj-Napoca, a ieşit vineri prin cartiere pentru a-i servi cu apă pe muncitorii angajaţi să reabiliteze străzile municipiului. Era caniculă, oamenii trebuie protejaţi, dar mai important este că miroase a campanie electorală. Habar n-am câte paie cruce a pus fostul premier în municipiul din Dealul Feleacului (unii îi laudă munca de edil-şef, e foarte posibil s-o facă inclusiv cei care nu-i întind banerele prin urbe), dar ştiu că individ mai populist decât piticul de grădină al lui Băsescu nu prea mai găseşti:

1. Ar fi putut livra tone de apă prin oamenii săi (nu cei de la Primărie, sunt plătiţi să facă alte lucruri, ci gaşca la salopetă din partid) şi aş fi salutat gestul.

2. Oare când o s-o vedem şi pe Angela Merkel la botul buldozerului cu marmita de cârnăciori şi butoaiele de bere în încercarea disperată de a-i hrăni şi hidrata p-alde Dorel din Frankfurt şi Aachen? Niciodată, mai ales că acum trebuie să se refacă după leşin.

3. Revin la Emil. Dacă tot manifestă atâta disponibilitate, l-aş ruga să bată un drum până la Galaţi şi să-mi aducă două navete de bere şi un sac de seminţe. Păi, ce, aici nu-i caniculă? 

Citit 629 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iulie 2015 15:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.