Unde pleacă deputaţii când pleacă?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Tipul din umbră, Predoiu de la PNL, consideră că Ponta nu mai are credibilitate nici pentru a deschide o gogoşerie în Dubai. Ceva îmi scapă, ce-i aia Dubai, e vreo comună de pe lângă Dăbuleni? Vreun sat fără maidanezi, ce e Dubai şi ce caută în discursul unui politician care visează la postul de premier al lui Victoraş? Un mic întreprinzător, aflat la început de drum, îşi deschide firmă în Dubai şi Qatar şi abia apoi avansează la stadiul de agent economic de Chiajna sau Făurei? Nea Predoiule, ai vrut să fii spiritual, aproape că ţi-a ieşit, dar ai vorbit direct din concediu.

* În ultimele două zile m-am întâlnit de două ori cu informaţia conform căreia un deputat PSD s-a dus la Domnul. Nu la domnul interimar Dragnea, ci la Atotputernicul... Aşadar, este vorba despre doi deja foşti parlamentari (din surse sigure, îţi cam pierzi mandatul după ce dai ortul popii) plecaţi dincolo pe timp de caniculă. Oare maşina timpului e prevăzută cu aer condiţionat?

* Opt milioane de români au cont pe Facebook, spune o statistică de ultimă oră, ceea ce înseamnă că jumătate de ţară o arde virtual de ceva vreme. Eh, şi să ne mai minunăm că nu ia nimeni atitudine, că nu ieşim în stradă ca să ne luăm pe bune ţara înapoi? Fiţi oameni maturi! Ţin minte că acum un an şi ceva m-a deranjat nu-ştiu-ce atitudine de politician, iar la câteva secunde după ce am postat acel text, m-a agăţat o duduie ca să jucăm Pet Rescue Saga.

* Republica Moldova are un nou premier. Deci se poate, băi, Gabi Oprea!

* Deci se poate, domnule Iohannis! Aşadar, ce mai aştepţi, Victore? Om identifica şi noi un Strelet de avarie, parcă aşa îl cheamă pe noul şef al Guvernului de la Chişinău...

* Federaţia Română de Fotbal şi-a angajat un nou secretar general pe o leafă excelentă, 5.500 de euro lunar. S-a ivit însă o problemă: Radu Vişan, căci aşa se cheamă oficialul FRF, nu pricepe fotbalul, cel puţin aşa acuză unii din fenomen. N-ar fi bai, credeţi că preşedintele Burleanu înţelege mişcarea prevăzută cu chişcă?

Citit 606 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2015 14:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.