Leul Cecil şi vânătorul Neculai

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un dentist (ce oroare, nu mai ai voie să foloseşti termenul de stomatolog!) american l-a trimis în lumea drepţilor pe leul Cecil. Cecil, exact el! Am auzit de conaşul Cecil la telejurnal, n-are rost s-o ard în ipocrizii p-aici, chiar dacă urmăresc frecvent Nat Geo Wild, canal pe care arareori miroase a copită de om.

Revin la substantivul propriu de astăzi. Cecil era cea mai renumită pisică uriaşă de pe planetă, dintr-un singur motiv: prezenta o coamă neagră cum nici... Dar mai bine mă abţin de la comparaţii, mi-ar sări iubitorii de şoubiz în tărtăcuţă.

În primul rând, nu pot să nu remarc lipsa de imaginaţie a celor care au botezat astfel fiara din Zimbabwe, căci - înţeleg de la rubricile de ştiri - acolo îşi ducea liniştit bătrâneţile. Cum să-i zici Cecil, bre? E ca şi cum un elefant s-ar chema Tincuţa, iar o gorilă ar purta numele de Vasilică (girafa Robertino şi dromaderul Mirela ar veni la cină). E aiurea, mă rog, oi fi eu cu nervii la pământ astăzi... Totuşi, nea Nicio-Carie ăla plătise 55.000 de dolari ca să ucidă animalul, carevasăzică le-au plăcut gologanii indivizilor care păstoresc parcul în care transpira şi urina Cecil. Că trăgea cu praştia Gingie sau c-o făcea un inginer sau un actor de filme pentru adulţi, tot s-ar fi întâmplat la un moment dat, or abia aici discutăm despre o grozăvie.

Du-te, nene, în junglă, acolo unde fraţii lui Cecil, alde Gogu şi Gelu, indivizi fără scrupule şi fără gard la bătătură, ar fi avut ocazia să se apere, eventual să-ţi extragă vreo măsea bandajată, adică să fiţi unu la unu. La fel făcuse întemniţatul Neculai de la Astra Giurgiu (cunosc, numele său mai conţine niscaiva litere, însă m-am învăţat să nu mai preţuiesc chiar orice zarzavat), care se filma cu ditamai pahidermul îngenuncheat. Ce să mai, arăta şi Neculai a bărbat, dar parcă tot îi curgeau vinişoare de vopsea de păr de pe sublima-i scăfârlie. Nu mai impresionezi nicio făptură cu decolteu, ai pozat degeaba în vânător! Probabil ţi-ai dorit să nu-ţi mai zică lumea tractorist, dar era prea târziu. Of, Cecile, ce virilitate de muşama prezintă călăii ăştia!         

Citit 947 ori Ultima modificare Joi, 30 Iulie 2015 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.