Preşedintele din exil

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Niculae, domnul cu probleme de exprimare de la Inter Agro şi Astra Giurgiu (cine sunt eu ca să-l fac bâlbâit?), este aproape de libertate. În patru luni de zile a scris cinci cărţi, adică a mâzgălit câte şase-şapte pagini zilnic, fie că a fost atins sau nu de inspiraţie. Avocatul său are tupeul de a răspunde că nici pe Balzac nu-l controlau când şi cum scrie, aşadar de ce l-am suspecta de blocaj epic pe agricultorul intrat la zdup pentru niscaiva mită?! În condiţiile astea, cu toţi pârnăiaşii patriei umplând bibliotecile de compuneri de clasa a IV-a, Ion Creangă alunecă înspre penibil. Neculai de la Giurgiu ar redacta Amintirile din Copilărie în fix două ore, ce naiba...

* Conform statisticilor, România are sub 20 de milioane de locuitori. Cu alte cuvinte, suntem tot mai puţini... Eh, ne mai salvează criza din Siria, propun să nu ne îngrijorăm.

* Apropo. Boschetarul care uneori - mai în fiecare seară - îşi permite să aţipească pe scara blocului în care şi eu plătesc femeia de serviciu nu acceptă concurenţa din Orientul Mijlociu. La o adică, îmi şopteşte el duhnind a boască, nici n-o să le zic ălora cum să sune la interfon ca să li se dea drumul în bloc.

* Presa centrală n-a prea vuit după ce doamna Carmen Iohannis a ordonat tăierea a 42 de copaci de la vila Neptun. Încă suntem în perioada de miere sau ce? Mi se pare cel puţin inoportună, ca să nu mă lansez în diatribe, o asemenea decizie, mai ales că cei doi stau mai mult peste hotare. Klaus Iohannis zici că-i preşedintele din exil al României. Bine că măcar ne-am luat ţara înapoi... Ar mai fi o singură problemă: n-am recuperat-o cu tot cu cartea tehnică. Aia a rămas la Nea Nelu.

* Am şi pentru PNL un mesaj: băieţi, dormiţi liniştiţi, alegerile de la anul, şi alea locale, dar şi cele parlamentare, sunt ca şi pierdute. Victoraş mai are un pic şi le măreşte leafa inclusiv sirienilor care trec pe lângă Zimnicea şi Corabia, aşadar şi-a asigurat voturi hăhălău. Alina, Vasile, dar să puneţi şi o pastilă anti-ţânţari în priză, măcar să vă odihniţi ca lumea, bre!        

Citit 762 ori Ultima modificare Vineri, 28 August 2015 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.