Riscurile turistului Iohannis

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Preşedintele Academiei Române a uitat numele preşedintelui Iohannis, Ionel Valentin Vlad având ieri un lung moment de ezitare înainte de a-l pomeni. E de înţeles, dragii mei, nu poţi memora numele tuturor turiştilor...

* Greva din aviaţie a fost anulată în ultima clipă. Nici nu vreau să ştiu ce-o fi fost în sufletul domnului Iohannis - vă daţi seama, risca să rămână o zi în ţară?!

* Cum ar fi fost ca şeful statului să călătorească peste hotare cu maxi-taxi? Pe cuvânt de onoare, ar fi însemnat că ne-am luat degeaba ţara înapoi.

* De fiecare dată când intră în locuinţa sa din buricul Bucureştilor, Iohannis îşi lasă buletinul la intrare. Defect profesional.

* Săptămâna trecută îmi sărea în ochi o anumită declaraţie făcută de frumoasa Alina Gorghiu din Tecuci, colţ cu Tişiţa. Acum văd că şi Blaga, colegul de alianţă - sau ce transformare o mai fi suferit concubinajul PNL-PDL, spune că va fi depusă o moţiune de cenzură, dar nu acum, ci la momentul potrivit. Ce naiba, e patria Alinei Plugaru din Vaslui: cineva ne tot umblă prin părţile moi, dar nu există pic de organizare. Propun să aprindem lumina.

* Deţinutul evadat din penitenciarul de maximă securitate (mi-am impus că evit scrierea cu majuscule) a fost prins marţi dimineaţă în zona tunelului Brateş. O fi văzut şi el filmul ăla cu Gerard Butler, unde actorul din rolul principal îşi croia drum pe sub pământ, dar probabil că n-a urmărit producţia până la capăt.

* Anghel Iordănescu, generalul îngrăşat la cârma naţionalei de fotbal a României, a declarat că echipa aşa-zis tricoloră va merge la Budapesta pentru a face un rezultat bun. Nu înţeleg la ce s-a referit, un rezultat bun ar fi şi să ajungi până la imn pe stadion sau să nu sufere niciun fotbalist de infecţii stomacale. Ce-i acela rezultat bun? La asemenea afirmaţii, nu m-ar mira ca reduta lui Tata Puiu să plece la destinaţie prin Serbia, aidoma atleţilor din Orientul Mijlociu.        

Citit 778 ori Ultima modificare Marți, 01 Septembrie 2015 16:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.