Fă, imigrantă împuţită!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Suntem pregătiţi să împărţim refugiaţii? Iată o dilemă imposibil de rezolvat! Care nu cumva să-i adresaţi această întrebare domnului Jack... I se mai zice şi Spintecătoru’.

* Traian Băsescu, fost locatar la Cotroceni, obiectiv devenit între timp hotel de cinci stele, este de părere că n-ar trebui să ne revină niciun sirian: „Noi nu integrăm romii şi vrem imigranţi?” Cu această ocazie, îmi aduc aminte de scandalul din 2005, când Băse a jignit duduia de la Antene - cum ar fi sunat s-o facă imigrantă sau refugiată? Fă, imigrantă împuţită!

* Apropo de Cotroceni şi de faptul că este vizitat foarte rar de actualul şef de stat. Agenţiile de turism, în special ghizii, trebuie să se fi săturat de figura neamţului coborât din Mărginimea Sibiului.

* Doamna Carmen Iohannis va profesa în continuare, va ajunge la orele de limbă engleză cu un SPP-ist. Să fi simţit că mandatul soţului său scârţâie? E bine să-ţi păstrezi măcar un part-time, nu se ştie când se termină all-inclusive-ul.

* Trei din patru elevi au picat sesiunea de toamnă a bacalaureatului. Al patrulea, persoană importantă, nici măcar nu s-a prezentat. Era plecat cu echipa la Trondheim.

* Dinspre Norvegia vine un nou semnal de alarmă cu privire la încălzirea globală. Brrr, m-au confiscat anumite emoţii, dar ce ne facem până atunci? Or creşte mările, se va ridica şi nivelul oceanelor, însă habar n-am cum să negociem - în deschidere, ca să parafrazez prezentatorii de spectacole - cu şoferii de maxi-taxi care te ceartă că tragi prea tare de uşă, fără să-şi pună problema că musca circulă în cizme de cauciuc tocmai prin mătreaţa băştinaşă. Nu eliberezi bilete de transport, dar îţi permiţi să jigneşti călătorul că-ţi vizitează tigaia sub presiune (apropo, dacă aer condiţionat n-ai vrut să-ţi instalezi, scârţarule, măcar ridică trapa, ca să nu ieşim ca racii în staţie!) şi nu umblă pe vârfuri, ca felinele. Aşadar, cui îi pasă de supraîncălzirea Terrei, câtă vreme fierbem şi mai tare pe dinăuntru din cauza factorilor locali?        

Citit 1191 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2015 16:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.