GPS spre Cotroceni

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Naţionala de fotbal a României va încerca diseară să rupă porţile Occidentului: o victorie la Budapesta ar califica-o la turneul final din Franţa. Mă tem, însă, că vom păţi aidoma refugiaţilor - nu mai pleacă niciun tren din capitala Ungariei. Acesta este anunţ oficial, nu caterincă. Ai noştri pot reveni la domiciliu cu autocarul sau la bordul unui maxi-taxi...

* Îmi doresc să luăm puncte de la Budapesta, doar n-oi frate cu Orbanul lor, dar insolenţa individului de la cârma echipei României atrage eşecul: e tot mai grobian, şi-a pierdut răbdarea atunci când trebuie să comunice cu presa, îşi caută ore întregi cuvintele şi, cu toate că e uns de ceva vreme general, se comportă ca ultimul soldat din camera de arest. Întrebat, printre altele, de prestaţia unui oarecare fotbalist, aşa-zisul Tata Puiu a scos-o ca pe maidan: Acest jucător a fost cam targă, adică nu i-a ieşit nimic. Brava, nea Anghele, după un asemenea porumbel ar trebui să se autosesizeze Raed Arafat de la SMURD!

* Marian Vanghelie a primit câteva zile libere pentru a asista la naşterea copilului rezultat din iubirea fără frontiere cu Oana Niculescu-Mizil. Arestat la domiciliu, fostul primar de sector bucureştean a reuşit cu această ocazie să dea şi declaraţii. Voi fi un alt Marian Vanghelie, unul mai complicat şi mai inteligent, a zis sirianul din sectorul 5 al Capitalei. O fi vrut să spună complex şi s-a temut să nu-i iasă complexat. La 90 de milioane de euro luate drept şpagă, aşa cum se spune în dosarul făcut de procurorii DNA, nici n-ai cum să fii un simplu, o banalitate de băiat.

* Alt anunţ oficial, astăzi îmi fac treaba numai cu materialul clientului: Klaus Iohannis va merge în această lună în Statele Unite ale Americii. Se aude că nu e vorba iarăşi de concediu, că şeful statului va fi prezent la Adunarea Generală ONU. Doar v-am zis, omul e sibian, deci provincial: de fiecare dată când se întoarce la Palatul Cotroceni, pune GPS-ul.

* Doisprezece deputaţi români care au absentat nemotivat de la şedinţe au fost sancţionaţi cu reţinerea unui procent din indemnizaţie. Data viitoare vor fi şi decalotaţi.        

Citit 787 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2015 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.