Vanghelie are fetiţă vie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Iohannis doreşte să vorbească în Parlament, domnia sa trimiţându-le în acest sens o scrisoare celor doi şefi de cameră din Parlament. Vedeţi, nene, nu e surdo-mut, mai lăsaţi glumele proaste!

* Se aude că preşedintele României şi-a făcut asigurare la Astra Asigurări. Îşi va asigura vocea, aidoma starurilor. Nu se ştie niciodată când va fi nevoit să deschidă gura.

* Aseară, la Budapesta, s-a jucat meciul de fotbal Ungaria - România, partidă în care, din cauza contextului socio-politic, mi-am dorit enorm să nu luăm gol de la gară.

* Apropo de neajunsurile fotbalistice. Vom creşte şi noi la nivelul Occidentului abia atunci când vom investi în cine trebuie: acum două seri, Islanda - o echipă de nimeni până acum câţiva ani - a bătut în fieful Olandei cu 1-0, dar nu oricum, ci cu doi de Skulason în teren, Ari şi Olafur. Noi ce să facem cu Papp şi Chipciu?

* Marian Vanghelie a devenit tătic. Iarăşi tătic, ştiu că a mai fost căsătorit şi bănuiesc că a rămas ceva de pe urma acelei relaţii. Ideea este că acum i-a fost adusă pe lume o fetiţă care seamănă cu Oana Niculescu-Mizil, mama nou-născutei. După consumarea evenimentului, fostul primar de sector a afirmat că Oana este bine, iar aia mică e vie. Vie între ghilimele, a adăugat celebrul izvor de perle... Carevasăzică, Marean se ţine de cuvânt - cu o zi înainte declara că va fi un Vanghelie mai complicat.

* Un asistent medical de la Brăila a comis o faptă ruşinoasă, ceva greu de exprimat în cuvinte: a batjocorit o minoră cu organul vorbirii, adicătelea a dus limba în derizoriu. Să se exprime domnii Pleşu şi Liiceanu, ştiu că aici trebuia să se ajungă, ştiu!

* Conform presei britanice, României îi va reveni o cotă de 7.000 de imigranţi. Cam şapte mii şi ceva de localităţi are şi ţara asta, deci vom împărţi câte 0,8 refugiaţi pentru fiecare aşezare din spaţiul carpato-danubiano-Ponta. Păi, să nu se simtă careva discriminat că n-au ajuns oameni fără ţară până în spatele civilizaţiei.

Citit 845 ori Ultima modificare Vineri, 04 Septembrie 2015 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.