Despre nişte Aline

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Pesedeu’ a decis: Liviu Dragnea este unicul candidat pentru şefia partidului. Ar fi fost păcat ca social-democraţii să se încurce ca fraierii în noţiuni efemere precum democraţia, competiţia liberă, concursul de idei, progresul ca efect al concurenţei loiale, bleah... Lasă-le naibii de lozinci prăfuite! Punem mâna pe bâte, ca gentlemanul din Neanderthal, şi scandăm din toţi bojocii: Dragnea, Dragnea, ho, ho, ho!

* Domnişoara Alina Gorghiu a reuşit să scoată pe cavitatea bucală ditamai maxima. S-a întâmplat marţi, în Parlament, cu ocazia moţiunii de cenzură: „Dragi colegi, vă invit s-o faceţi astăzi, s-o faceţi acum, s-o faceţi aici!” Nu ştiu dacă v-am povestit, dar de ceva vreme cam interceptez voci, iar una dintre ele îmi şopteşte că, auzind declaraţia copreşedintei PNL, o altă Alină, mult mai cunoscută de alegătorii zdraveni ai patriei (mă refer la domnişoara Plugaru din Vaslui), s-a stropşit la Gorghiu: Auzi, fată, cu cuvintele tale nu poţi să te exprimi? Şi tu trebuie să plagiezi, ca întâiul actor al ţării?

* Giovani Becali, încuiat din primăvara anului trecut în Dosarul Transferurilor, s-a apucat de treabă după gratii. Se zică că e translator de limbă spaniolă, aşa poate i se mai scade din pedeapsă. Carevasăzică, doamna Irina Margareta Nistor, dacă veţi călca pe bec, trebui-va să prestaţi altceva! Din păcate, mult-doritul post de translator s-a dat.

* Bercea Mondial, alt homo erectus extras din spaţiul public, învaţă la pârnaie în clasa a V-a şi li se laudă apropiaţilor că e înnebunit după limba română. Probabil că vrea şi băiatul să se iscălească măcar c-un cuţitaş de bucătărie.

* Pro TV-ul, prin emisiunea lui Măruţă, se laudă că a descoperit-o pe cerşetoarea cu voce de înger. E vorba - am fost marcat din copilărie de asemenea elemente - de o şarlatancă de rând, care, pur şi simplu, nu empatizează cu munca (mă iertaţi, verbul a empatiza nu există în dicţionar, dar nu-i chiar atât de gravă utilizarea sa). Aş vrea şi eu să descopăr un înger în salopete de la Ecosal. Sau de la ArcelorMittal.

Citit 663 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2015 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.