Blonda din locuinţa rece şi tristă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Sâmbătă a fost Ziua Unităţii Germane, moment serbat din plin prin scandalul Volkswagen. Frumos cadou, dar nu-i cazul să înlocuim tortul maşinii muncitoreşti cu ditamai coliva, aşa cum se grăbeşte românul să tragă concluzii, să stabilească destine. Alde VW vor ieşi din mega-criza stârnită de soft-ul care trage noxe pe nas, iar noi tot nu vom avea o autostradă pentru Loganul de la Mioveni.   

* Iohannis şi Ponta au umplut Facebook-ul cu mesaje şi fotografii la adresa doamnei Merkel şi a poporului neamţ. Băsescu, dacă ar mai fi fost în funcţie, ar fi dus urarea până la capăt: s-ar fi pierdut prin mulţimea de la Oktoberfest.

* Elena Udrea, o cucoană care încă nu şi-a rezolvat problemele cu justiţia (i se caută un foehn, din ce se bârfeşte pe la colţuri), îl avertizează pe şeful statului român că metrourile bucureştene riscă să se umple de refugiaţi. De unde şi cu peronul pe care parte? Eh, în vreme ce frunzărea reţelele de socializare, Nuţi a dat peste o înregistrare din Paris, acolo unde musulmanii sunt de zeci de ani – au prins alt val al emigrării, dar e la modă să părem specialişti în orice domeniu. Dragă Elena, n-are rost să te îngrijorezi, sirienii ţintesc mai sus decât staţia Apărătorii Patriei!

* Ponta a vizitat Râul Iordan, Locul Sfântului Botez, şi s-a lăudat pe Internet: „Este foarte emoţionant!” Sper să-şi fi luat în călătorie şi genunchiul buclucaş, poate i se va întâmpla o minune...

* Conform unei statistici de ultimă oră, o gospodărie din zece n-a putut menţine o temperatură adecvată în locuinţă în 2014. Este vorba despre casele româneşti şi, aşa cum poate v-aţi dat seama, vizat a fost sezonul rece. Hai că nu stăm chiar aşa de prost, ne-am putea îmbăta cu must, iar dacă în acea locuinţă din zece plăteşte taxa de habitat o blondă singură, în standardele fizice reclamate de revistele lucioase, fără reumatism şi fără proteză dentară, aproape că am deveni mai înţelegători faţă de refugiaţi.        

Citit 967 ori Ultima modificare Duminică, 04 Octombrie 2015 15:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.