Pumnul lui Liviu

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Băsescu a fost chemat ieri dimineaţă în faţa instanţei, pentru uz de fals în declaraţii. Vă reamintesc că, în 2007, marinarul spunea că-şi va da obşteasca demisie în cinci minute şi n-a făcut-o, rămânând la Cotroceni. Eh, din acest motiv este anchetat soţul Mariei în 2015, citaţia fiind primită cu numai o seară înainte. Oare Burebista, înainte de a tăia viile, o fi zis ceva? Mă tem să nu-l înhaţe ăştia...

* Liviu Dragnea iubeşte pumnul în gură, dar nu propria mustaţă trebuie să se murdărească de falange, ci maxilarul celor care vor comite infracţiunea intitulată „defăimare socială”. Prin grup social, regele de Teleorman înţelege inclusiv un partid politic, iar aberaţia a trecut la trap de Senat. Urmează Camera Deputaţilor, unde nu văd de ce n-ar urma acelaşi itinerariu, apoi promulgarea de către marele turist din Sibiu. Până când va intra în vigoare legea lui Liviu, moment din care aş risca o amendă de până la 30.000 de lei (se ajunge la 60.000, dacă utilizezi pluralul), îi transmit viitorului preşedinte plin al trandafirilor un sincer băi pesedistule!

* Conform unui raport recent al marinei americane, femeile nu sunt la fel de bune ca bărbaţii. Elton John, Bombonel, Botezatu - iată câteva exemple de bărbaţi care ar putea achiesa. Probabil, nu bag mânuţa în foc.

* Printr-o postare pe Facebook, domnişoara Alina Gorghiu susţine că Victor Ponta nu şi-a respectat promisiunea de a crea noi locuri de muncă. Aşa este, draga mea! Bagă textul ăsta şi pe Hi5, ar fi păcat ca adolescenţii întârziaţi de pe acea reţea să nu vă cunoască opinia... Pe Twitter n-are rost, nu vei fi luată în serios.

* Câţiva descreieraţi dintr-o comună brăileană au secţionat cu toporul coada unui câine, au filmat atrocitatea şi au cocoţat-o pe Internet. De aici a ieşit o nouă isterie naţională, mai ales că gagiii se hlizeau de mama focului în acest clip dement. Şi mai trist este că televiziunile româneşti au deschis jurnalele cu mizeria asta, o non-ştire, fără îndoială. Cui îi păsa că Dragnea se dă cu legea anti-defăimare prin Parlament?        

Citit 1039 ori Ultima modificare Joi, 08 Octombrie 2015 15:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.