Numai reclama e de farmacia aia

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Playboy nu va mai publica imagini cu femei dezbrăcate, iar Alexandru Arşinel a intrat în UNPR. Veţi spune, pe bună dreptate, ce naiba reprezintă acronimul în care s-a înfipt actorul din farmacie... Eu încă nu-mi revin după anunţul făcut de revista din America: măcar un decolteu, ceva, doar n-o să vă transformaţi în Formula AS!

* Să intri la 76 de ani în politică mi se pare degradant, mai mult pentru entitatea care transferă, şi nu neapărat pentru reprezentantul branşei în care - cel puţin în România - se moare de foame imediat după apariţia fenomenului Vacanţa Mare. Tu, Unepereule al lui Găbiţă Oprea, dacă tot te dai cu parfum de guvernare, ar trebui să te lauzi şi cu un PR pe măsură. În momentul în care îl zăreşti pe colegul de suferinţă al doamnei Stela Popescu, îl poţi lua de braţ ca să-i arăţi ieşirea din sensul giratoriu. Stimate star autohton vizitat de senectute, nu-i aici farmacia în care obişnuieşti să te găseşti cu Nico, Adi Enache şi asistenta care înghite prune când vorbeşte despre reduceri la preţul bulinelor de corazon! Mergeţi în altă parte, aici ne tratăm de hemoroizi, d-aia ne foim de la o formaţiune politică la alta. Şi sunt convins că omul ar fi înţeles, fi-ţi-ar puţină jenă, nea vicepremierule! Ca să nu mai zic că o bună parte din electoratul ţintit de Oprea cu ocazia acestei înregimentări stupide nu va vota cu Arşinel la anul - nu l-a mai văzut de un deceniu la televizor, doar n-o să credeţi că l-a reperat în calupurile publicitare.

* Cu alte cuvinte, vedeţi că nici farmacia aia nu-i mare şmecherie? E numai reclama de ea.

* Marian Vanghelie doreşte libertate maximă deoarece este student la Administraţie Publică. Nu pot să studiez altceva, zice fostul primar de sector bucureştean, doar n-o să mă apuc să fac marmeladă. Ba vei face, Mariane, dacă o să te alegi cu o condamnare de vreo zece anişori. Sau, mă rog, măcar halva.

* Ştire scurtă pe final de zi: premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, l-a primit ieri la Cotroceni pe preşedintele României, domnul Klaus Iohannis.

Citit 894 ori Ultima modificare Marți, 13 Octombrie 2015 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.