Minerii şi bâta de snooker

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Credinţa adevărată se poartă în sufletul lui Avram Iancu... Era doar o adaptare a unei afirmaţii recente făcute de premierul Cioloş. Băi Remus Cernea, ca să nu te ruşinezi, poţi întoarce faţa la perete!

* Dragnea a anunţat că PSD-ul, cu toată părerea de rău, votează pentru ridicarea imunităţii parlamentarului Dan Şova. Adicătelea, teleormăneanul nu-i nici ipocrit, nici nu miroase a transpiraţie la câtă muncă a depus pentru a-i da la vale pe gemenii Victoraş şi Dănuţ.

* Doar e de notorietate faptul că Şova e amic la cataramă cu Ponta. Însă, reţineţi, social-democraţii nu vor face nuntă din cauza reţinerii (eventual arestării) celui mai drăgălaş flăcău al patriei. L-a miruit degeaba senatoarea aia cu urechi din Avatar...

* Revin la prim-ministrul agricultor. Într-o emisiune de televiziune, Dacian s-a lăudat că a dat sute de telefoane ca să-şi facă echipă la Palatul Victoria. Cam 40 la sută dintre cei pe care i-am contactat, m-au refuzat, se dă de gol fostul comisar european. Eu n-aş fi aruncat informaţia asta în presă, de aici înţeleg că lumea nu prea are încredere în matale. Dacă din două invitaţii de a face parte din Guvern, aproape una e refuzată, înseamnă că o mai mare trecere la public au domnii Măruţă şi Leo de la Strehaia.

* Ministrul francez de externe este de părere că membrii Statului Islamic sunt nişte monştri. Vai, oare cum şi-o fi dat seama? Trebuie să fii diplomat ca să tragi o asemenea concluzie? Oh, la, la, monşer!

* Bunicuţa Iliescu apare într-o fotografie făcută lui Ronnie O’Sullivan cu ocazia weekendului petrecut de britanic la Bucureşti. Ca paranteză, Ronnie e cel mai bun jucător de snooker din lume, adică trage cu tacul în bile şi încasează o grămadă de bani. Ce a căutat Nea Nelu la întâlnirea cu O’Sullivan? Simplu:

1. Tacul ăla îi aducea aminte de bâtele minerilor din Piaţa Universităţii. Slugile lui Miron Cozma pentru asta veniseră la Bucureşti, să-i înveţe pe mitici snooker.

2. E nostalgic bătrânul. Şi el le-a dat românilor O’Sullivan.

Citit 573 ori Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2015 19:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.