Grija lui Erdogan-Stănescu

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Dragnea de la Teleorman (maneliştii, indiferent de domeniul din care fac parte, nu apar în spaţiul public cu nume şi prenume, ca la armată, ci cu un pseudonim şi tarlaua în care au copilărit) a declarat ieri că votul pentru ridicarea imunităţii unui parlamentar îi face un „rău fizic”. Liviule, cred că nu te-a anunţat nimeni că cenuşa pe care ţi-o tot arunci în freză e mai utilă pe şosele. Ca să nu alunecăm, ca să-i râdem în nas poleiului. Mai mult, nu ne aflăm în Postul Paştelui, te sacrifici prea mult, vine Crăciunul, Liviule!

* Erdogan-Stănescu şi-a cerut scuze pe jumătate pentru doborârea avionului rusesc la graniţa Turciei cu Siria. Mi-aş fi dorit să nu se întâmple, a zis sultanul, după ce, cu o zi înainte, a avertizat Moscova să nu se joace cu focul. O fi fost un sfat de bunicuţ grijuliu, îi e teamă lui Erdogan că va face Putin în pat? Şi nu e vorba nicidecum de poluţie nocturnă...

* De ce Erdogan-Stănescu? Urmăriţi-l cu atenţie pe subiect, are atitudinea unui bulibaşă pe care nu-l mai impresionează nimeni. Parcă şi dantura-i strălucitoare joacă în echipa argumentelor subsemnatului. Terminaţi, bă, că vine Moş Crăciun! Mă rog, asistăm la un paradox: la unii nu vine, tocmai să nu se simtă discriminaţi.

* Dinastia Klitschko a picat, pugilistul Vitali fiind bătut sâmbătă seară de un britanic cu nume de campion. I se zice Tyson Fury, însă are de partea sa doar niscaiva alonjă, o răutate care se traduce printr-o educaţie precară şi vârsta din buletin. În rest, Ghiţă Ciobanul, cu statornica-i bâtă, i-ar putea veni oricând de hac.

* Specialiştii anunţă că ecranul telefonului mobil conţine de 30 de ori mai mulţi microbi decât vasul de toaletă. Explicaţia e simplă: mai multe dejecţii umblă nestingherite pe Internet decât în intimitatea de lângă chiuveta din baie.

* Zeci de comune din România au rămas zilele trecute fără curent electric din cauza precipitaţiilor abudente. Normal, preţ de ore bune, bieţii ţărani au fost nevoiţi să trăiască fără Facebook.

Citit 744 ori Ultima modificare Duminică, 29 Noiembrie 2015 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.