Zika ei şi fă ca tine!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Virusul Zika sălăşluieşte pe buzele tuturor. V-am mai spus, era nevoie de un nou bau-bau, prea ne dădeam relaxaţi cu părerea despre subiecte destinate oamenilor mari. Am impresia că bâzdâgania promovată de ţânţari nici nu va ajunge prin Anglia sau Germania, ţări care oricum sunt ocupate cu refugiaţii. Deci România are de ales - Zika de la brazilieni sau gripa porcină de la ucraineni, ambele de nerefuzat. Rămâne de stabilit când va fi disponibil vaccinul, căci teama a fost deja distribuită. Like!

* Se aude că virusul Zika îşi face treaba de ani buni în platforma-program a politicianului care a supt de la Mioriţa. Nu e mare scofală, sună cam aşa: Zika ei şi fă ca tine!

* Un fizician s-a împuşcat sub apă ca să ne demonstreze, probabil, că oamenii de ştiinţă nu beneficiază de weekend. Mare brânză, am spune noi, evoluaţii din sud-estul Europei. Suntem sătui de preşedinţi loviţi în aripă; ultimul obişnuia să se împuşte sub tavan. Şi, culmea, n-avea nimic de marcat.

* Locuitorii din sectorul 4 al Bucureştiului sunt puşi în faţa faptului împlinit. Dacă au împlinit 100 de ani, vor fi recompensaţi de edilul-şef cu 1.000 de lei. Dacă nu vor reuşi să treacă de 99 de ani... Eh, nu vor fi obligaţi să pună mâna pe gologani.

* George Copos se apără după articolele din ultimele zile. El spune că n-a plagiat subtil, aşa cum este acuzat, şi că este pasionat de istorie. M-a interesat mult Napoleon, adaugă fostul patron al Rapidului. Bre, vezi că ăluia îi plăceau femeile...

* Populistul care conduce Guvernul tehnocrat anunţă că nu-i trebuie coloană oficială pentru a se deplasa: „Prefer să mă trezesc dimineaţa cu un sfert de oră mai devreme ca să ajung la timp, nu doresc poliţişti în trafic.” Omul nu vrea să dea tot din casă, dar nu poate negocia cu defectele profesionale. Când ai agricultură în CV, te trezeşti de la 4 şi jumătate, altfel te năpădesc dăunătorii. Domnule Cioloş, să nu ne povestiţi şi că veniţi cu troleul la Palatul Victoria, vă rog!

Citit 543 ori Ultima modificare Luni, 01 Februarie 2016 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.