Brăila - Galaţi 2-0. Cine urmează?

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Comentam ieri cu un prieten pe marginea scorului de 2-0 dintre Brăila şi Galaţi. E pentru brăileni, primul punct fiind marcat de cel poreclit Împăratul Roşu, sensibilul Bunea-Stancu logodit cu pârnaia pentru câţiva ani. Bietul de el, n-a mai apucat s-o potcovească pe acea jurnalistă cu un pantof în cap (n-am aflat numele ziaristei, sper să fi fost consolată de vreun coleg de breaslă). Şi făcuse promisiunea Gigel de la Brăila chiar lângă Duşa, fost ministru al Apărării, un coafat inert în momentul ameninţării, ba chiar răscolit de o hlizeală inexplicabilă. Apoi, primarul Simionescu a luat 30 de zile de arest, ridicând carevasăzică scorul la 2-0 în tradiţionalul meci cu municipiul aflat la celălalt capăt al digului. Vor spune gurile sparte că şi ai noştri au marcat, ba chiar primii, când ex-prefectul Bocăneanu s-a împiedicat de nişte capete de duş. Plus faza antologică extrasă din Godfather, varianta animată, când ar fi antamat cu doi covrigi şi o portocală un trăgător profesionist pentru eliminarea unei ciripitoare. Nţ, e trasă de păr, e gol cu mâna, deci henţ... Aşadar, e 2-0, nu umblăm la tabela de marcaj după bunul plac al fiecărui spectator. Iar amicul mi-a făcut cu ochiul, amândoi suntem consumatori de sporturi de echipă - Bă, vezi că 2-0 e cel mai periculos scor. Mulţumesc, Cezare, ai dreptate! La pauză, o să cobor pentru încă o pungă de seminţe.

* Se zice că Playboy-ul a încetat să mai fie o revistă deocheată, adică vor lipsi „nudurile totale frontale”, sintagmă tare interesantă... Publicaţia rămâne sexy, anunţă băieţii de la marketing, dar poate fi citită şi la muncă. Aş avea de exprimat câteva idei:

1. Cum să citeşti Playboy? Acest magazin n-a apărut ca să fie citit, să ne înţelegem, or a răsfoi nu e totuna cu a lectura. Să mă ierte cititorii mai rigizi, dar nici răsfoitul nu are de-a face cu Playboy-ul - ajungi pe o pagină şi trece niscaiva timp până s-o escaladezi pe următoarea.

2. Pe de altă parte, în epoca Internetului de mare viteză, oare cât mai contează o asemenea revistă? Găseşti nuduri şi pe site-urile ziarelor de sport, deci ne vom întreba peste ani şi ani, ce-i, nene, ăla Playboy?

Citit 803 ori Ultima modificare Vineri, 05 Februarie 2016 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.