Oximoronul lui Mădălin

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Gelu Diaconu şi celălalt boss de la ANAF sunt urmăriţi penal pentru spălături de bani. Spălături, căci o spălare corespunzătoare se face de la câteva milioane de euro în sus. Nu-mi vine a crede că un domn atât de bine înşurubat, la Gelu mă refer, se poate murdări neaşteptat de uşor. Înseamnă că reclamele alea la dero chiar sunt proaste rău...

* Mădălin Voicu şi Păun (nu-i cunosc prenumele celui de-al doilea, dar ştiu că-i parlamentar şi-l gratulez şi pe el cu „ce faci, boss?”) apar ca muştele în dosarul lui Gelu Diaconu. De fapt, habar n-am cine-i tartorul poveştii, dar stau şi mă gândesc la următorul tablou: Medelin şi amicul Păun au dat gologanii printr-o apă, două? Mi se pare ditamai oximoronul. Şi atât.

* Liviu Dragnea admite că a rămas în relaţii bune cu Victor Ponta. Ne vorbim cam de două-trei ori pe zi, atât prin SMS, cât şi prin WhatsApp, detaliază baronul de Teleorman, iertată-mi fie exprimarea. Doar n-am făcut averi împreună ca să-l defăimez în acest hal... Revenind la mărturisirea apreciatului social-democrat (aici m-am dat pe brazdă, l-am ciugulit de scame). Nu ne puneam problema că n-aţi mai vorbi, Liviule! Cum să nu povestiţi zilnic, ca fetele? Am înţeles, însă, mesajul subliminal; habar n-am dacă au priceput şi băieţii de la DNA - prin SMS vă trimiteţi banalităţi, adică ce faci, coane, să trăieşti, boss, d-astea! Iar pe WhatsApp, că e mai greu de interceptat, spre deloc, se discută lucrurile cu greutate.

* Judecătoarea Geanina Terceanu a mărturisit în instanţă că Borcea de la Dinamo i-a dat 10.000 de coco deoarece se plăceau reciproc, nu pentru a interveni în nu-ştiu-care speţă. Au! Cu alte cuvinte, Cristi nu-i chiar atât de viril, aşa cum s-a tot vorbit în ultima lună. Iată, avem prima femeie din România care admite că-l place pe Borcică, dar că s-a ales numai cu bani. Cu nişte amărâţi de 10.000 de euro. Dramele nu ne dau pace.

* Se zice că 49 la sută dintre români ţin cu Steaua. Şi tot nu se atinge majoritatea absolută, aşadar e nevoie de o alianţă cu UDMR-ul.        

Citit 596 ori Ultima modificare Joi, 11 Februarie 2016 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.