Ai carte la bulău, ai parte!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Ştiu că nu-mi va răspunde nimeni - pe această cale, îi rog pe antenişti să se abţină - dar îmi gâdilă mătreaţa următoarea dilemă: ieri, de ziua umflării căpăţânilor în jurul cinei romantice, m-am întrebat dacă pot sărbători şi cei care îşi iubesc mai mult propria persoană... Da, aşa este, îmi şopteşte un ventriloc care mi-a confiscat scăriţa şi ciocănelul.

* Papa Francisc şi-a tras sombrero la vizita sa din Mexic, demonstrând că e cel mai comercial papă de la inventarea marketingului. Nu-l văd bine pe Dan Negru - mâine-poimâine, Suveranul Pontif ar putea prezenta şi „Te pui cu blondele”.

* Preşedintele Iohannis a participat în weekend la cea de-a 52-a Conferinţă pentru Securitate de la Munchen. Weekend ratat, cum ar veni. Nu tu o plimbare, nu o prăjitură la cofetărie... Cui i-ar conveni să muncească sâmbăta sau duminica?

* Fostul senator PSD Cătălin Voicu a fost eliberat condiţionat din penitenciar după ce a scris şase cărţi. Toate, la bulău. Individul a ispăşit patru ani din cei şapte cu care-l servise justiţia acestei ţări africane în contul unei neîntrerupte activităţi de corupţie. Două puncte:

1. Parcă madam Prună..., parcă lege..., parcă nu se mai ieşea pe baza cărţilor de colorat înfăptuite la dos... Aş!

2. Ne-am lămurit şi cu tehnocraţii. Nu de acum şi deja mă gândesc cu groază la alegerile parlamentare din toamnă. Liviu şi Vasile îşi vor împărţi feliile de tort, căci Alinuţa va trece uşor în linia a doua. Va aplauda de la tribuna oficială, a nu se înţelege că va fi expulzată în peluză.

3. Ăla care a inventat proverbul „Ai carte, ai parte!” pare să fi sponsorizat nişte campanii electorale. Asta e filosofie de interlop.

* A reînceput campionatul românesc de fotbal. E ca şi cum şi-ar fi văzut în continuare de vacanţă. E ca în politica dâmboviţeană - prea mulţi graşi, prea puţină iniţiativă.

* Virusul Zika se apropie de Europa estică. Naiba o pupă dacă va ajunge pe-aici. Puricii maidanezilor de pe la noi nu suportă concurenţa.        

Citit 726 ori Ultima modificare Duminică, 14 Februarie 2016 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.