Turcescu şi moscheea

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Dacă vă întrebaţi cum rămâne cu moscheea din Bucureşti, mă laud că deţin răspunsul. Se va face de la fundaţie până la cucurigu... În caz că primar va ajunge Turcescu.

* Acelaşi Robert, fost jurnalist în stare de acoperire, actualmente colonel cu risc de perisabilitate, a ieşit la televizor ca să ne vorbească în termeni contondenţi. Îmi voi bate măr candidaţii, voi da milităria jos din pod, ameninţă candidul Robi, individ care nu ştiu când s-a lovit cu adevărat de tavanul ridicolului, în momentul în care a concurat la Eurovision sau acum, ca potenţial primar general. Turcescule, poate vei găsi altceva în podul ăla, nene, recte ditai flota! Ah, uitasem să precizez: domnia sa va reprezenta în alegeri Partidul Milită... ăsta, Mişcarea Populară.

* Dragnea şi Zgonea se ceartă ca fetele după sentinţa greu de înţeles a justiţiei din România. Ca paranteză, iată ce am înţeles după ce teleormăneanul mustăcios a primit doi ani cu suspendare în Dosarul Referendumul: „Bă, ai furat, sunt destule dovezi, şi am putea să-ţi servim ani grei de pârnaie, dar mai bine îţi chemăm părinţii tunşi la Parlament. Rău cu tine, însă e şi mai rău fără tine. Ai greşit, dar cine nu calcă strâmb în viaţa asta? Numai acel Domn care pe 1 Mai va învia este fără de prihană.” Eh, în condiţiile acestea, îţi mai vine să renunţi la cârma partidului?

* Liviu susţine că nu demisionează deoarece, astfel, ar pune ţara în pericol. România n-ar mai fi o insulă de stabilitate, comentează gagiul deputatei Cătălina Ştefănescu. Mai grav, decedaţii dintr-o anumită zonă a republicii şi-ar pierde irevocabil dreptul de vot.

* Am văzut şi eu faza cu trotineta de pe Faleza Inferioară a Dunării (e deja pe o bună parcelă din Facebook). S-a petrecut duminică, de Florii. Sau de Scrumbii, dacă doriţi. M-am distrat, a fost nescontată, era greu de anticipat că Titanicul se poate turna şi pe trei roţi. Am o remarcă: Kate Winslet, draga mea, erai cam nepieptănată, bre!

* În weekend s-a serbat Ziua Mondială a Drepturilor de Autor. Lui Victor Ponta i-a plăcut asta.

Citit 534 ori Ultima modificare Luni, 25 Aprilie 2016 17:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.