’Zgonit când trebuia

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD. E ca şi cum l-ar fi scurtat cineva de căpăţână. La fel a păţit-o acum patru sute de ani şi ceva coleguţul său Mihai, ăla de se dădea viteaz-breaz. Valerică va trece drept un erou, mai ales că a fost ’Zgonit în Săptămâna Patimilor. Bă, v-aţi lepădat prea uşor de el, veţi vedea!

* Zgonea tocmai acest lucru nu înţelesese: ca să fii un şef şmecher de partid trebuie să aduni tatuaje, condamnări, gagici pe lângă căsnicie şi bani în afara actelor oficiale. Să fi fost doar invidios pe Dragnea?

* Ministrul Culturii şi-a dat demisia din cauza baletului pe care-l fac angajaţii Operei Române. Dacă pe ţărani îi mai potoleşti, muncitorimea renunţă la proteste după negocieri, iar minerii dau semne tot mai clare de maturitate, te confiscă mama naibii în momentul în care intri în hora balerinilor. Cel puţin asta am simţit de pe margine. Fericit trebuie să mai fie ministrul Agriculturii...

* Klaus Iohannis a fost externat ieri din Spitalul Militar din Capitală, după operaţia suferită la umărul drept. Cu alte cuvinte, a petrecut o noapte în instituţia spitalicească. Medicii l-ar fi trimis acasă imediat după intervenţia chirurgicală, însă a insistat şeful de la Cotroceni să rămână peste noapte în spital. Ziua hotelieră se termină a doua zi, la ora douăsprezece.

* Pompierii nu s-au lăsat şi au amendat câteva biserici pentru că ar fi lipsit câteva extinctoare chiar în ajunul Sfintelor Paşti. Am un pont pentru domnii echipaţi regulamentar cu tulumbe: în noaptea de sâmbătă spre duminică va apărea Lumina. Pregătiţi alarma!

* Cu cât o ţară are politicieni mai corupţi, cu atât şoferii sunt mai agresivi, încalcă mai des regulile de circulaţie şi, prin urmare, produc mai multe accidente. Acesta este raţionamentul lui James O'Malley, jurnalist britanic care a ajuns la această concluzie după o vizită în România. Aiurea, sunt baliverne! La noi nu se conduce deloc agresiv atunci când se fac flashuri din faţă, iar dacă nu se fac cam eşti obligat să bagi mâna în buzunar. La faţa locului. Deci nu, deloc!

Citit 563 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Aprilie 2016 18:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.