Micul a fost învins

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Klaus Iohannis şi doamna Carmen au plecat şi de Paşte de acasă, confirmându-ne că un asemenea cuplu prezidenţial nomad n-am avut de la Decebal şi Traian încoace. Soţii cu buletin de Sibiu au dat o raită până în Afganistan, chiar în prima zi a Sărbătorii Pascale, pentru a petrece alături de militarii români cantonaţi departe de casă. De fapt, motivele excursiei în Orientul Mijlociu sunt altele:

1. Doamna Carmen nu ştie să confecţioneze cozonaci. Şi nici pască. Şi dacă ar fi ştiut, la ce i-ar fi folosit?

2. Totuşi, soţia domnului Klaus, fiind profesoară de limba engleză, poate să traducă în graiul lui Shakespeare un crâmpei din poemul comunist „Tata este pe tractor, mama cozonaci ne face”.

3. S-or fi temut aceşti oameni că vor fi vizitaţi cu pluguşorul în Noaptea de Înviere? E foarte posibil, or la Cotroceni nu cred că mai latră vreun patruped.

4. Văzând fotografiile, am constatat că doamna profesoară n-a mai călătorit în blugi. E posibil ca designerul cotrocenist să fi fost resuscitat la timp.

* Ne-am bucurat destul, însă peste numai câteva zile se va intra în campania electorală. Ne vor ieşi pe nas ouăle încondeiate, drobul şi cozonacii. Anul acesta, scrutinul catolicilor va pica în aceeaşi zi cu cel ortodox.

* Un elev de 15 ani din Moreni s-a calificat în faza naţională a patru olimpiade şcolare: la matematică, fizică, informatică şi astronomie. Fireşte, această informaţie nu interesează pe nimeni, nu va încasa like şi share, deci am umplut de pomană spaţiul. Important este cu cine vor vota părinţii săi la locale, ar spune nişte unii născuţi în zodia exit-poll-urilor.

* Păcat că micul autohton a fost învins în 2016. Ziua de 1 Mai, călcată de cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii, a avut gust de cacao şi miez de nucă. Muştarul a rămas în frigider. Eh, Baba Vanga, la asta nu te aşteptai!

Citit 485 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2016 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.