Organele care bat. Pentru naţională

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Site-urile de informaţii la grămadă oferă sfaturi pentru persoanele care riscă să se trezească în casă cu executorul judecătoresc. Dacă tot mă împiedic de el prin proprietate, l-aş ruga să-mi plimbe gunoiul sau să-mi cumpere, la caiet, două sticle de bere. Executorul judecătoresc este periculos cu adevărat doar dacă este parte din scuza nevestei: stai, dragă, nu fi aşa de gelos, e domnul care trebuie să ne ia din casă!

* Dragnea l-ar numi pe Ponta la şefia Camerei Deputaţilor, zilele lui Zgonea fiind numărate. Cu dorinţa omului nu te poţi juca, mai ales că are condamnare. A luat doi ani cu suspendare, habar n-am pentru ce, deci e periculos. Cum, pentru referendum? Fiţi serioşi, dacă l-ar fi găsit vinovat în acel dosar, acum s-ar fi relaxat pe sectoare.

* Naţionala de fotbal a României şi-a ales sloganul cu care va defila în Franţa, la Europene: „O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!” Nu e sugestiv, deşi se vorbeşte şi despre plagiat în această speţă - tot câte o formaţie şi trei culori pe stindard vor afişa alte zece state prezente la bairamul de la Paris şi din împrejumiri. Doar la faza cu bătaia ne diferenţiem, ţine de organele interne ale fiecărei naţiuni. La noi văd că bate aiurea şi progenitura manelistului Guţă, e ştire de ultimă oră...

* Lucian Bute s-a luat la trântă cu un american, Badou Jack, chiar în Noaptea de Înviere. Bine, mai spre dimineaţă. Meciul a putut fi văzut fără probleme şi pe sisteme 3D: niciun pumn n-a ieşit din cadru, deci telespectatorii n-au avut nevoie de fard suplimentar.

* N-au dispărut mâncăii republicii. Dacă în anii trecuţi constatam reducerea numărului de entităţi pantagruelice, aud că zilele trecute s-a întrecut iarăşi măsura. Ambulanţele s-au chinuit să extragă drobul şi ouăle colorate din intestinele contribuabililor. Din păcate, nu le-au scos şi preferinţele electorale.

* Până la următorul congres al Partidului Muncitoresc, Coreea de Nord a interzis nunţile şi înmormântările. Nunta ca nunta, dar dacă ai murit, atenţie, eşti mort.

Citit 541 ori Ultima modificare Marți, 03 Mai 2016 16:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.