Tenisul de pe planeta Dobrogea

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* A reînceput ieri dimineaţă. De data asta e însă mai seacă, e campania electorală fără pic de haz. Va trebui să obţinem informaţia din audiovizual sau de pe Internet, căci stâlpii de înaltă tensiune au scăpat de figurile cerşetorilor de voturi. Fie ca lumina sfântă a inteligenţei să ne călăuzească cel puţin până la ieşirea din secţia de votare!

* Am auzit, printre altele, că unul dintre candidaţii la fotoliul de primar le promite fraierilor din oraş redobândirea garajelor demolate de edilul aflat în exerciţiu. Dacă o asemenea enormitate mai poate fi vehiculată în mileniul al III-lea, chiar şi în acest colţ de pseudo-uniune-sovietică (nu vreau să mă gândesc la cei care ar putea să şi creadă imbecilitatea candidatului), mi-e limpede că gălăţenii cu scaun la tărtăcuţă trebuie încurajaţi din răsputeri s-o tundă din zonă. Forţând hiperbola, se poate enunţa că, în vreme ce la Mila 80 a Dunării se visează la "regarajizare", prin Ardeal se fac ultimele teste pentru teleportarea omului de către acelaşi om.

* Simona Halep şi Irina Begu au jucat tete-à-tete într-un sfert de finală la Madrid şi au câştigat ziarele de scandal. Fata lui nea Stere a ratat setul secund al meciului, încasând-o cu 6-0, şi a declarat la final că i-a făcut Irinei „un cadou de Paşte”. Adnotări:

1. De asta nu va ajunge draga de Simona numărul 1 de pe Terra. Nu are cum, îi lipseşte acel mic detaliu care s-o transforme într-o campioană. Când îţi ignori antrenorul, pozând în preocupata Apocalipsei (s-a întâmplat de nenumărate ori), şi ironizezi ca la piaţă o colegă de echipă naţională, nu mai eşti nici tânăra gospodină care ţine cratiţa pe post de rachetă. Şi mă opresc aici, doar n-am contribuit la succesul domnişoarei Halep.

2. Irina Begu a oferit o mostră de inteligenţă peste medie în clipa în care i s-a adus la cunoştinţă ţopârlănia promovată de numărul 6, 7 sau 8 mondial (cine ştie cât şi pe unde a alunecat?)... Să fie primit, i-a răspuns aceasta, fără să împrumute din vanitatea compatrioatei care a inventat tenisul pe planeta Dobrogea.

Citit 455 ori Ultima modificare Vineri, 06 Mai 2016 18:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.