Zeloşii care au ratat mall-ul

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Noaptea Muzeelor a fost serbată de români şi în cazinouri. Cam puţini turişti, se aude, pe la exponatele cu butoane colorate... Cel puţin de când nu se mai poate fuma în spaţiile închise.

* Iohannis ne-a recomandat să mergem pe la muzee în noaptea de sâmbătă spre duminică. Nu-i ciudat că în aceeaşi seară a închis mai devreme la non-stop în cartierul în care plătesc taxa de habitat? Ce preşedinte informat avem!

* La jumătate de an de la nenorocirea din Colectiv, un mall din Piatra-Neamţ a fost la un fum distanţă de repetarea tragediei. Melomanii s-au strâns grămadă la un concert al trupei basarabene Carla’s Dream. Pentru necunoscători - nu era vorba de un recital rock. Aş vrea totuşi să ştiu unde erau zeloşii de la ISU care au amendat bisericile de Paşti din cauză că lumânările nu sunt prevăzute cu extinctor. Penibili, monşer, penibili.

* Un şofer care a pupat cu de-a sila un sens giratoriu în Brăila a devenit vedetă în întreaga lume, imaginea devenind virală. Precizare: conducătorul auto iresponsabil este gălăţean. Trebuie să ne apărăm valorile, nu ne permitem să facem risipă.

* Ministerul Sănătăţii anunţă că în ultimii cinci ani au fost identificate în spitalele româneşti 57.088 de infecţii nosocomiale. Suntem pe plus, asta contează. S-o ţinem tot aşa!

* Fotbalistul Adrian Mutu a decis să se retragă la aproape doi ani de când nu mai joacă nimic. Îi venea peste mână să piardă nopţile şi a doua zi să nu beneficieze de un meci în care să intre gata obosit.

* Poliţistul-écrivain din Braşov va mâzgăli şi o carte pentru copii: În misiune cu Marian. V-aţi dat seama, e vorba despre Godină, tablagiul pe care au început să-l strângă hainele. Pleşule, Cărtărescule, treceţi în intersecţie, nu mai aveţi căutare!

* A fost inventată farfuria care absoarbe parţial grăsimile. Sper să n-o facă şi când îi trântesc o halcă de slană cu ceapă. Ideea e că nu pot să mănânc ceapă goală.

Citit 568 ori Ultima modificare Duminică, 22 Mai 2016 19:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.