După haine

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* După haine l-a recunoscut. E destul în România anului 2016. Important este că era îmbrăcat, altfel am fi trăit o dramă şi mai mare. Parcă o şi aud pe fosta lui nevastă - stai, bre, că eu îl ştiam perfect după ţoale, că se echipa în tendinţe. A, nu mai eram de câţiva ani împreună, dar mă anunţa mereu, prin SMS, ce pantaloni şi tricouri îşi cumpără. Da, după haine, desigur.

* Era nevoie de încă un caz popular pentru ca lumea, utilizatorii de Facebook, să-şi dea cu părerea. Că a fost sau nu, că maşina ar fi putut, dar era altă maşină, că ăia şi ceilalţi. Şi, mai ales, serviciile secrete. Da, nene, e posibil să-l fi curăţat careva. Aşa, şi? Nu vei afla niciodată asta. Ţi se va spune doar că Andreea Bălan este însărcinată în şase luni. E deja prea mult.

* Haios mi se pare faptul că tocmai Sebastian Ghiţă s-a trezit să vorbească la televizor (atenţie, chiar duminică seară!) despre posibilitatea ca Dan Condrea să fi fost mătrăşit. Ghiţă, adică un domn cam bosumflat în relaţia cu legea, Ghiţă, domnul care conduce nu-ştiu-care comisie parlamentară în interesul SRI-ului. What? Abia acum subiectul devine interesant, dar vine pauza publicitară şi rămâne suspendat.

* Pricep că omul conducea în goana mare, că avea peste 150 de kilometri la oră şi că s-a dus fără frână în primul copac întâlnit în drum. Anticipez rezultatul. Totuşi, de ce mai vine criminalistul în prime-time ca să afirme că n-a văzut în viaţa sa un autoturism atât de şifonat? Ca să alimenteze nişte speculaţii?

* De asemenea, nu înţeleg când au fost găsiţi angajaţii de la Hexi Pharma ca să aibă timp de a povesti cum şi-a schimbat Condrea maşina de teren cu un autovehicul muncitoresc. Când, când, căci informaţia a apărut pe televizor tot duminică seară?! Este că v-am bulversat? Aiurea, aţi rămas cu gândul la campania electorală...

* Am un mesaj şi pentru vedeta Godină. Nene, las-o mai moale cu flash-urile alea şi rezolvă-ne ecuaţia asta! Accident, crimă sau sinucidere? Ştiu, sinucriment.

Citit 562 ori Ultima modificare Luni, 23 Mai 2016 19:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.