Cazul din Corbeanca votează în Teleorman

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Fiscul a publicat aşa-zisa listă a ruşinii şi a fost amendat pe motive de wowbiz. Păi, dacă arunci în agora lucruri neverificate... 16.000 de lei trebuie să plătească ANAF-ul, altfel - cât cinism! - va urca în top, alături de marii datornici ai naţiei. Doar am zis să nu se ia de ciobanii ăia din judeţul Galaţi.

* Un reprezentant al şcolii germane este de părere că sistemul de educaţie din România este pe moarte: „Copiii voştri ajung slugi în Italia şi Germania!” L-aş fi oprit pe individ ca să-i adresez următoarea întrebare: Bre, un loc prin Spania nu găseşti şi matale? Am un băiat care ar fi interesat.

* Afacerea Condrea este departe de a-şi fereca porţile. Pe Facebook a apărut pagina „Dan Condrea Trăieşte”. Aş încerca să le ţin isonul fanilor acestei ferestre cu portalul www.nicicudinupatriciunumi-erusine.ro.

* Liviu de la Teleorman e puţin îngrijorat: „Mi-aş dori ca moartea lui Dan Condrea să nu se transforme în Elodia Reloaded”. Sărut mâna pentru masă! Când îţi vezi sacii în car îţi permiţi să te dai poet. Cine a câştigat, prin evenimentul din apropiere de Corbeanca, un vot corespunzător în judeţul său? Corect, unul cu mustaţă.

* Ambasadorul Olandei la Bucureşti ne transmite că nu există state fără corupţie. Prin urmare, băiete, încă un rând!

* Interimarul de la Capitală şi Piedone-de-unde-vrea-el s-au pictat pe faţă (nu era Spiderman, iar alte personaje animate nu cunosc), trecându-şi reciproc numele. E o metaforă faină în contextul alegerilor locale din 5 iunie, doar n-o să credeţi că cei care dau în mintea copiilor îşi pierd instantaneu dreptul de vot.

* Arheologii sunt de părere că berea se fabrica în China încă de acum 5.000 de ani. Din păcate, activitatea conexă „jetul pe gard” mai avea de aşteptat. Pe planetă încă nu apăruseră gardurile.

* În Coreea de Sud a apărut îngheţata anti-mahmureală. La Vaslui, în replică, funcţionează de ani verzi băutura fără fonfleurile numite cuburi de gheaţă.

Citit 650 ori Ultima modificare Marți, 24 Mai 2016 19:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.