Monumentul contorsionat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Un fost ministru cu nume de-ce-nu-are-ursul-coadă ar urma să încaseze trei ani de pârnaie cu executare. Gabriel Berca, într-o vreme numărul 1 la Interne, mai are până la ultima instanţă, deci se va lipi de nelipsita pedeapsă de doi ani cu suspendare. Eh, d-aia nu are grizzly...

* Până la urmă, autoturismul în care gonea Condrea spre Corbeanca nu apare pe nicio cameră de supraveghere. În schimb, se zăreşte maşina martorului, putem vedea echipajele de intervenţie, Poliţia, Ambulanţa şi aşa mai departe, adică şi pe dincolo. Concluzii:

1. Maşina lui Dănuţ de la Hexi Pharma (să trăieşti, tizule, încă o sută de ani!) era probabil spălată cu soluţie d-aia bună, nu diluată. Cu alte cuvinte, iată ce se întâmplă când substanţele sunt folosite la adevărata lor capacitate! Nu-i mai bine că le-a dat omul în mai multe ape? Unde naiba am fi ajuns?

2. Important este că i s-au văzut hainele, altfel fosta-i nevastă nu l-ar fi putut recunoaşte. Pe camerele de supraveghere nu apar nici textilele bărbatului de 39 de ani, dar ce mai contează?

3. Nu s-a solicitat nicio probă ADN. Cămaşa şi maieul au avut un cuvânt destul de puternic în identificarea entităţii care s-a oprit în copacul nefructifer. În pom, adicătelea.

4. Ieri dimineaţă am văzut imagini cu madam care se dă martor în evenimentul de duminica trecută. Avea naturaleţea Andreei Esca în faţa camerelor de luat vederi şi se exprima cu fluenţa lui Andreei Pleşu. Dezvolta subiectul, încerca să-i convingă pe jurnalişti că a zbughit-o din propriul autovehicul pentru a face cunoştinţă cu monumentul contorsionat. Nu părea şocată, nici măcar nu se străduia să pozeze în afectată... O româncă responsabilă, puternică, aşa cum ar zice domnul Dan Puric. Păcat că el vede altfel aceste virtuţi.

* Mi-a trecut pe la urechi mesajul electoral exprimat de un candidat la Primăria Galaţi. Redau din memorie: „Politicienii locali mint prea mult, fură prea mult...” Aşadar, trebuie să vină unul care bagă mâna numai pe jumătate.

Citit 528 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2016 18:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.