Să-i fie ţărâna facilă!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Testele ADN confirmă că la volanul unei anumite maşini era Dan Condrea. Vai, ce mă temeam că nu acesta va fi rezultatul, pfuuu! AM scăpat, chiar mi s-a luat o placă de cavou de pe inimă. Dane, tizule, să-ţi fie nisipul uşor în Bali! Ăsta, ţărâna facilă.

* Între timp, şi regizorul s-a vindecat de ebrietate: au apărut, adicătelea, imagini în care a fost surprins şi autoturismul condus de Condrea în seara cu pricina. Aşa, băieţi, aproape că-mi pierdusem încrederea în voi! Ori suntem, ori nu prea mai suntem? Aceasta-i întrebarea.

* Astăzi este Ziua Internaţională a Copilului. În Norvegia e sărbătoare naţională.

* Să vedeţi cum se vor plimba candidaţii prin şcolile româneşti, astăzi, de ziua ălor mici... Dă, Doamne, scrutin curat!

* Simona Halep a început un meci duminică şi l-ar putea termina astăzi sau peste cinci ani. Tot la Roland Garros. E din cauza ploii care, cunoaştem aspectul, ţine şi cu ministrul Agriculturii de la noi. Din păcate, nu va creşte forehandul nici la români anul acesta: Simona e ca şi eliminată din concurs. (P.S. - dacă s-a jucat aseară, după intrarea acestui text la tipar, îi dau în judecată pe francezi - nu le permit să-mi strice poantele).

* Mulţi părinţi (în special tătici) îşi duc odrasla de gen masculin la fotbal. Messi vreau să scot din el, îşi face planuri babacul, fix ca minoritarul. De ceva vreme, acest Messi este cercetat pentru evaziune fiscală de ANAF-ul spaniol. Eh, cum e, îl mai vreţi aşa, grijuliilor, sau îi schimbaţi traiectoria?

* Doi bărbaţi din Bucureşti, ambii candidaţi la funcţia de primar general, îşi fac planuri să bată o femeie. Dacă vor reuşi, se va spune că dreapta mioritică funcţionează. Naiba ştie dacă dreapta e sinonimă cu scatoalca...

* Şi această informaţie suferă de necesităţi, adică are nevoie de un update. Anunţă ambele tabere că cei doi brazi nu se pot înţelege şi vor merge separat în alegeri. Măcar nu se confirmă că sunt misogini.

Citit 556 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2016 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.