BTU. Aşa să vă ajute!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Preşedintele Klaus Iohannis va merge la următorul meci de la Euro al naţionalei de fotbal a României. E bine să fii puţin defazat uneori - pentru şeful statului abia urmează jocul cu Elveţia. Coşmarul cu Albania, abia prin august... Poate prin ochii domniei sale ne vom califica, n-are rost să băgăm mâna în foc.

* Bossul de la Cotroceni a spus de Rusalii că România va duce în continuare nu-ştiu-care luptă cu corupţia, că binele va învinge ca de obicei şi alte ridichi de prostit diaspora. Incredibil, în loc să fie liber ca orice bugetar, numărul 1 al republicii a trebuit să muncească! Nu ne mai respectăm valorile, mi-e tot mai clar.

* Naţionala lui Burleanu şi Iordănescu (nu putem uita că fruntea Federaţiei e reprezentată de tipul la costum şi cravată care vorbeşte romgleza cu naturaleţea cu care Alibec şi-o palmează la interacţiunea cu antrenorul) a revenit pe şestache în ţară, dacă-mi permiteţi o exprimare de peluză. Adicătelea, a aterizat pe Otopeni pe la ora 3, cu mult înainte de primele vocalize ale cocoşilor. Oamenii s-au temut de furia mulţimii, altfel nu înţeleg de ce să revii acasă în toiul nopţii... Şi totuşi, au şi fotbaliştii neveste - să le deranjezi amanţii la numai 48 de ore de la înfrângerea cu albanezii? Sunt şi ei suporteri, ca oricare. Nu se face aşa, Răzvan Burleanu!

* Abia acum ne dăm seama cât de valoroasă este Simona Halep. A muncit de capul ei, a ajutat-o doar taică-su şi n-a propulsat-o vreun impresar între primele zece tenismene din lume. Că nu va deveni campioană mondială, deja nu mai contează. E polemică şi n-are rost. S-ar bucura Chiricheş.

* Cea mai dragă urare în aceste zile de caniculă nu poate fi LMA, adică La Mulţi Ani, ci BTU. Aşa să vă ajute instalatorul!

* Am văzut la televizor imagini incredibile pentru acest colţ de planetă. Tornadele îşi făceau de cap numai pe la americani; să însemne asta că se apropie yankeii de noi? Oare vin şi cu viza în dinţi? Ce le-am cerut noi, Doamne, şi ce ne aduc ei?

Citit 541 ori Ultima modificare Marți, 21 Iunie 2016 16:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.