Ne-am luat ţara pe dinapoi

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* În timp ce populaţia transpirată îi cerea capul lui Iordănescu, de ca şi cum alte griji nu avea, deputaţii şi-au votat pe blat propria amnistie. Prin urmare, parlamentarii care şi-au angajat la propriul cabinet soacra cu trei nurori, amanta cu doi chiloţi şi fiul cu o jumătate de voinţă scapă de pedeapsă. Cum, ce a păţit Tat-su Puiu? Rămâne şi el pe dinafară. Şi el, nu numai voi/noi.

* Subiectul este mai stufos decât aţi crede. N-au ridicat mâna numai stânga sau formaţiunile de centru-stânga, s-a băgat până la gât şi dreapta. Exact ăia care molfăie revoluţii, ţări luate pe dinapoi, marşuri pentru asfixierea corupţiei şi alte lambade de prost-gust. Ei sunt cei mai periculoşi. Conform datelor prezentate de agenţiile de presă, 306 inşi au înjurat de mamă (şi de maică-ta), existând însă şi o abţinere, ca să fie democraţie cu frişcă. Iohannise, taică, ai prins cele mai proaste ore de somn din viaţa lu’ matale!

* Nu mai suntem #Colectiv, nu mai ucide corupţia în orice domeniu? Aiurea! În acea perioadă mă prostea (sau măcar încerca, deşi aş aprecia dacă mi-ar spune că era convins de propriile bancuri) un tânăr politician local că s-a cam terminat cu şmecheria politicienilor, că alde guşă-burtă-muci tremură de frica străzii. Dragii mei, de asta ne bate Albania la fotbal, că suntem toţi Tătăruşanu şi Chiricheş... Suntem laşi, manipulabili, căutăm numai alibiuri, ne lăsăm conduşi de neinstruiţi şi proşti. Laşi ziceam? Mă dau drept exemplu: acest manifest este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

* Ah, dar contabilizăm şi situaţii în care ne dăm cei mai curajoşi de pe planetă. De pildă, ieri a apărut informaţia conform căreia fotbalistul cocalar Ronaldo a aruncat într-un lac microfonul unui jurnalist portughez care-i adresase o întrebare benignă. Am şi văzut imaginile, sunt de o ţopârlănie vecină cu penalul. În coada ştirii, pe site-ul unei gazete de sport, ce comentarii credeţi că înmuguriseră? „Bravo, trebuia să-l arunce şi pe reporter după microfon, eventual cu un bolovan legat de gât”. Şi nu era singura ticăloşie... Ce-i pasă acelui prost agresiv că parlamentarul român tocmai îl siluise? El era în sat cu doru’. De fapt, cu Ronaldo.

Citit 623 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2016 18:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.