#BrexitPharma

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

 Ieri s-a votat în Marea Britanie pentru ieşirea sau rămânerea în Uniunea Europeană. Autobuzele de la Teleorman au rămas însă la graniţă, adică la o palmă de Canalul Mânecii... Aveau o problemă cu volanul.

* Televiziunile de ştiri s-au umflat ieri ca să ne prezinte situaţia de la referendumul britanic, de ca şi cum asta le-ar aduce apa caldă gălăţenilor (şi braşovenilor, şi celorlalţi cetăţeni ai republicii care locuiesc de-a-n boulea la bloc). La robinet, unde în altă parte?

* Moftul englezoilor poate fi exprimat printr-un singur cuvânt, atunci când problema îi este servită contribuabilului român sătul de bravii săi conducători: Brexit Pharma. Sau, în limbaj de Facebook, #BrexitPharma, adicătelea cu hashtag.

* Un medic rezident la Spitalul Judeţean din Galaţi a reuşit să fie grobian pe Facebook, comparând mămicile revoltate cu maimuţele lui Buzdugan şi Morar. Şi pariez că se va supăra atunci când îi vei pune o banană în plic.

* Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a încasat şapte ani de puşcărie pentru spălare de bani, însă decizia instanţei nu este definitivă. Bietul fost miliţian va merge în cele din urmă la brutărie, aşa cum i se striga pe toate stadioanele din ţară. Chifteluţe cu covrigi, neinspirat meniu!

* Ungaria s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal din Franţa. Şi Albania a „riscat” o asemenea performanţă... Numai România Iordănescului a plecat împăcată acasă. Împăcată cu sine, nu cu mine.

* ANI, adică Agenţia Naţională de Integritate, anunţă că proiectul prin care aleşii care şi-au angajat rude scapă de pedeapsă e în contradicţie cu Codul Penal. Aşa, şi? Vor modifica şi Codul Penal. Sper că acum e bine, boss.

* Îmi spun apropiaţii că s-a ieftinit sauna în Galaţi. Face un leu şi jumătate, indiferent de oră. Pe fabrica de saune scrie Transurb.        

Citit 619 ori Ultima modificare Joi, 23 Iunie 2016 17:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.