Laxative for Brexit

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* A ieşit, deci nu e constipaţie pe continent, cu toate că procesul de (auto)eliminare a durat ceva timp. Felicitări laxativelor care au înmuiat mandatul lui David Cameron!

* Cameron a anunţat că va pleca, foarte posibil peste trei luni de zile, nu şi Anghel Iordănescu. Serios, ăsta din urmă a gafat mai tare decât premierul Marii Britanii, dar încă n-a divorţat de naţională. O fi un Iliescu deghizat?

* Văzând rezultatul referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii, mă pot exprima ca la localele din 5 iunie 2016: mamăăă, a ieşit Durbacă! Pe surse, chiar şi la numărarea voturilor, nea Eugen avea şanse uimitor de mari...

* Nu degeaba mă jucam de-a calamburul în plachia de ieri: chiar e Brexit Pharma, căci Europa de acum este mult mai diluată. Să-ţi fie ruşine, Dan Condrea, indiferent de plaja pe care-ţi bei acum fresh-ul de lămâie şi mentă!

* După Brexit, urmează Romexpo? Doresc şi eu o staţie, vă rog! Sau chiar două, văd încă o doamnă interesată de acest aspect. Aaa, iată, şi Victor Ponta zice da.

* Şeful de la Cotroceni ne transmite că n-are rost să ne facem griji. Noi, românii, doar n-o să credeţi că se holbează altcineva în cavitatea bucală a soţului doamnei Carmen. Corect, noi avem de rezolvat alte angarale, cum ar fi ultimul vot al deputaţilor etc.

* Simona Halep şi-a aflat primul adversar din turneul de tenis de la Wimbledon. E posibil, totuşi, să piardă acest meci dintr-un motiv banal: n-are destulă vreme pentru a obţine viza de Anglia.

* Oare o fi anunţat-o cineva şi pe regină că ai săi au ieşit din undeva? Nu ştiu dacă şi-a luat careva inima în dinţi... Poate s-a riscat vreun pakistanez de la curtea regală.

* Mă întreb dacă scumpa domniţă Iulia Vântur, din relaţia cu şeful de trib Salman Khan, se va alege cu cetăţenie indiană şi nu va avea nevoie de viză pentru a se plimba la poalele Tamisei.        

Citit 613 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 17:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.