Ruşine, David Beckh..., Cameron!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Papa Francisc iese de câteva zile dintr-un amărât de Logan. Am văzut pe Facebook acest tablou, ocazie pentru cei care se răfuiesc cu Biserica să facă anumite comparaţii. Şi, totuşi, Logan, bre? Probabil că nici banca de la Vatican nu mai dă credite cu buletinul...

* Anglia a ieşit din Europa şi la fotbal. Luni seară, adică la început de săptămână, aşa cum se fac treburile serioase, britanicii au fost bătuţi de Islanda cu 2-1. Vorba unui fost preşedinte în viaţă, să-ţi fie ruşine, David Beckh..., ăsta, Cameron!

* După Brexit, engleza nu se va mai număra printre limbile oficiale ale Uniunii Europene. Pe noi nu ne deranjează, doar n-o să credeţi că „S’il vous plaît, monsieur!” merge pe la poalele Tamisei.

* Organizaţia Mondială a Sănătăţii revine în prim-plan cu încă un avertisment: băuturile fierbinţi pot cauza cancer esofagian. Doar amatorii nu ştiu că vinul alb se ţine la rece.

* Mă întreb dacă Bud Spencer ştia că există un Piedone şi în sectorul 5 al Bucureştilor. O copie sau, ca să fiu pe înţelesul politrucilor autohtoni, un plagiat. Şi ăsta de la noi a dat colţul, dar din punct de vedere politic.

* Nu mă mai mir că televiziunile şi site-urile de ştiri au dat ieri cu breaking news, titrând cu litere de-o şchioapă - A MURIT PIEDONE! Naivii s-au gândit la fostul combatant din pieţe... Doamne fereşte, mai jos de atât nu s-a făcut niciodată presă în spaţiul carpato-danubiano-Ponta.

* Neavând ce să mai scornească, Simona Halep, această selecţionată de tenis a României, a declarat că se gândeşte serios să boicoteze Jocurile Olimpice de la Rio, de teama virusului Zika. Are dreptate biata fată... Zilele trecute chiar auzeam că virusul care micşorează tărtăcuţe abia aşteaptă să dea peste o constănţeancă. Cei care vor merge la JO din Brazilia sunt nişte inconştienţi, noroc că s-a găsit cineva să tragă un semnal de alarmă.

* Presa germană scrie despre Kovesi ca despre „femeia în faţa căreia tremură România”. Habar n-am de ce m-am gândit la Elena Udrea.

Citit 597 ori Ultima modificare Marți, 28 Iunie 2016 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.