Pokemoni de pekinezi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Golănia Pokemon Go a ajuns până în sud-estul României. Dacă n-ai smartphone, s-ar putea să contribui direct la PIB. Adică rişti să mergi la muncă.

* Apropo de pokemoni. Duminică seară, pe timpul prelungirilor din meciul Chiajna - Steaua (doar amatorii de fotbal ştiu că era deja noapte), am descoperit un pokemon abţiguit care-şi făcea nevoile în boscheţii din faţa blocului în care locuiesc. I-am transmis go, pokemon, go, însă damful n-a dispărut...

* Fanii acestei isterii - la noi încă e vorba de profani în domeniul maimuţelor galbene japoneze - apără conceptul, cu toate că ideea jocului e cel puţin stupidă. Măcar faci mişcare, ni se spune, în timp ce ieşi în parc ca să cauţi pokemoni. Dragii mei, încercaţi să vă ancoraţi în realităţile oraşului în care locuim! E foarte posibil să călcaţi, involuntar, în acei pokemoni, fie că sunteţi în parc, pe trotuar sau pe stradă. Sunt pokemoni de pekinezi sau de maidanezi.

* Simona Halep a stabilit că nu va merge la Jocurile Olimpice de la Rio. Îi dorim naştere uşoară!

* Ţin să salut regia lui Erdogan-Stănescu, aia cu tentativa de lovitură de stat. Altfel, cum naiba i-am fi potolit pe pârnăiaşii care se cocoţaseră pe acoperiş? Era nevoie de o diversiune şi, slavă Domnului, a venit de la Ankara şi Istanbul.

* Un cetăţean din judeţul Olt a divorţat de nevastă ca să poată fi numit viceprimar. Deja fosta-i consoartă e de când dacii şi romanii secretară în comună, aşadar dezlegarea cununiilor era singura variantă de acces la ciolan. Mă tem însă că noul vice îi va face în scurt timp ochi dulci domnişoarei secretare.

* Ieri s-au împlinit patru decenii de când Nadia Comăneci a stricat computerul de la Montreal. E cea mai frumoasă notă de plată a românilor.

* După Mălaimare, politician şi actor, au fugit din UNPR alte două personalităţi: Cezara Dafinescu şi Arşinel. Râlea pe unde o fi?

Citit 587 ori Ultima modificare Luni, 18 Iulie 2016 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.